lab501.ro

Tabletele momentului la iLike IT

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 April, 2014.

Tabletele momentului

 
In cadrul emisiunii iLike IT din data de 12 Aprilie am stat de vorba cu George Buhnici, Marian Andrei (ProTV) si Andrei Girbea (Giz.ro) despre tabletele momentului, mai precis Apple iPad Air, Sony Xperia Z2 Tablet, LG Gpad si Nexus 7 2013.

Spre deseobire de ultima discutie legata de telefoane, de aceasta data nu am mai discutat doar despre varfuri de gama foarte costisitoare ci am abordat o gama variata de produse, de la accesibilul Nexus 7 2013, trecand prin solutia interesanta de 8″ propusa de LG prin Gpad si ajungand la varfurile celor doua lumi, adica Sony Xperia Z2 Tablet (una dintre cele mai puternice si elegante tablete cu Android ale momentului) si bineinteles iPad Air, varful de gama al celor de la Apple.

Nu in ultimul rand, in afara de Sony Xperia Z2 Tablet am mai avut un “invitat” special in studio, adica gigantul Samsung Galaxy Note Pro 12.2, o tableta cu o diagonala impresionanta, stylus si tastatura. Din pacate insa, Note Pro-ul se adreseaza unei nise ceva mai restranse de utilizatori.

Desi eu personal nu sunt chiar cel mai infocat fan al tabletelor, trebuie sa recunosc ca am fost impresionat de modelul pe care l-am prezentat, prin urmare Sony Xperia Z2 Tablet va primi in curand un review pe NEXT. Nu in ultimul rand, stati cu ochii pe ProTV sambata viitoare pentru a vedea macar o parte din nebunia care a fost LSE LanParty V11.

 

Outro

Comentarii

3 comentarii la: Tabletele momentului la iLike IT

  1. fubu a scris pe:

    Foarte utila dezbaterea in ceea ce privesc achizitiile acestui inceput de an! Astept cu interes review-ul pentru Z2, eventual se poate sti un pret?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Ma bucur ca iti este utila dezbaterea! Review-ul insa va veni in curand :)

    Cat despre pret si disponibilitate – 2230 RON la evoMAG – http://www.evomag.ro/PORTABILE-Tablete/Sony-Tableta-Sony-Xperia-Z2-P511-Procesor-Quad-Core-2.3GHz-TFT-10.1-3GB-RAM-16GB-Flash-8.1MP-Wi-Fi-Android-Neagra-115127.html

  3. Liviu a scris pe:

    Baieti aveti ceva idei despre noutatile INTEL pe tablete ? Ma intereseaza un model cu Windows si inca nu stiu daca sa astept pana la noile Cherry Trail sau sa-mi iau un Miix2 de acum .

Lasa-ne un comentariu: