lab501.ro

NEXT LAB501 DIABLO III BETA Key Giveaway WINNERS

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 March, 2012.

Buna ziua dragi prieteni! Va multumim ca ati fost alaturi de noi si ati incins serverul cu avalansa de comentarii postate de-a lungul celor 4 zile in care s-a desfasurat NEXT LAB501 DIABLO III Beta Key Giveaway. Am citit cometariile voastre, toate ne-au placut si ne-au facut sa ne aducem aminte de vremurile in care si noi incingeam batranele PC-uri ruland Diablo si Diablo II. Ne-am bucurat sa vedem ca printre pasionatii de hardware se regasesc atatia fani ai jocurilor de calitate, si sunt convins ca odata cu lansarea lui DIABLO 3, LAB501 va fi reprezentat cum se cuvine pe serverele Battlenet.

Evident, cu totii asteptati cu nerabdare sa vedeti daca va numarati printre fericitii care vor intra in posesia unui beta key, asa ca nu o sa prelungesc prea mult asteptarea. Datorita numarului foarte mare de comentarii inscrise in concurs, a trebuit sa facem o preselectie a acestora, eliminand comentariile care constau intr-o singura propozitie, pentru a le da o sansa de castig celor care chiar au depus efort in cadrul acestui concurs. Apoi am numerotat comentariile si am folosit site-ul random.org pentru a extrage castigatorii. In ordinea in care au fost alesi de site (deci nu intr-o ordine valorica sau in ordinea preferintelor noastre), acestia sunt:

 

  • Derrick Maecher
  • Cosmin Mirea
  • Victor
  • Ursulache
  • Selky
  • Singapura
  • Eugen
  • Andrei Rupprich
  • Houd1n1

Ii felictam pe castigatori, dar si pe toti cei care s-au inscris. In special pentru acestia, avem o foarte mare surpriza – daca nu ati castigat un beta key in cadrul acestui concurs, nu va intristati, mai aveti inca o sansa! Tineti aproape de LAB501, NEXT LAB501, forumul LAB501, pagina de Facebook LAB501 si canalul de YouTube LAB501, foarte curand veti avea inca ocazie de a castiga beta key-uri pentru Diablo III !!!

Castigatorii vor primi un mail cu detalii despre premiu in cursul zilei de astazi.

We congratulate all the winners, and also those who entered our contest. For those who did not win, we have a very important surprise – even if you did not win a Diablo III Beta Key in this giveaway, do not be sad – you still have a chance!!! Watch LAB501, NEXT LAB501, LAB501 Forums, LAB501 Facebook page and LAB501 Youtube channel, because very soon you will have another chance to win Diablo III Beta Keys!!!!

The winners will receive en email with details about the prize during this day.

Comentarii

6 comentarii la: NEXT LAB501 DIABLO III BETA Key Giveaway WINNERS

  1. Felicitari castigatorilor! Lab501 still the l33t!

  2. Hwan Choi a scris pe:

    I love diablo!!!!!!!! i am crazy for diablo!!

  3. Vreau si eu Beta Key cum pot face rost ?????????

  4. Derrick Maechler a scris pe:

    Just confirming my name for the give-away. Thanks again!

  5. Monstru Post author a scris pe:

    Enjoy :)

  6. Merci mult, am trimis mail-ul de confirmare, Lab501 you rock! :D

Lasa-ne un comentariu: