lab501.ro

Concursul LAB501 – evoMAG – Samsung Galaxy S4 s-a incheiat

Scris de: , in categoria: Stiri, in 30 May, 2013.

Concursul s-a incheiat!

 
Doamnelor si domnilor, baieti si fete, cititori si cititoare… dupa doua saptamani de asteptare, concursul nostru a ajuns la final !!! Asa cum va aduceti aminte, in review-ul de lansare pentru Samsung Galaxy S4 v-am promis ca modelul dotat cu chipset Exynos va ajunge in posesia unui cititor norocos.

Alaturi de partenerii de la evoMAG, am decis ca acest cititor va fi tras la sorti folosind Random.org dintre cei care au postat un comentariu care sa contina raspunsurile la intrebarile noastre. Raspunsurile corecte erau:
 
1. 221 cd/m²
2. PowerVR SGX 544MP3
3. La alegere intre Samsung Galaxy S4 si HTC One
 
Din 1743 de comentarii postate pana la data de 27 Mai, ora 12:00 ora pranzului, am extras alaturi de cei de la evoMAG castigatorul concursului de astazi. Castigatorul concursului de astazi este de fapt o castigatoare, mai precis Maria Marinescu (comentariul cu numarul 1680). Felicitari Maria, te vom contacta pentru a intra in posesia premiului!!!

Cat despre restul participantilor, va spun doar atat – nu va intristati, avem o serie intreaga de surprize pentru voi si veti avea ocazia sa castigati si alte premii cel putin interesante! Cat despre noi, ar cam trebui sa ne punem pe numarat sa vedem ce ati preferat, One sau S4.

 

S42 copy

Comentarii

17 comentarii la: Concursul LAB501 – evoMAG – Samsung Galaxy S4 s-a incheiat

  1. Ce pot sa spun decat felicitari Maria pentru premiul castigat si Lab501 si Evomag pentru concurs.

  2. Radulescu Teodor a scris pe:

    Felicitari maria!

    Mai faceti un concurs cu s4 ca sa fim toti fericiti :)). Sau un concurs cu gtx titan, sau un i7 haswell (ca tot apar duminica asta) :))

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Concursuri vom mai face cu siguranta (asta este concursul nostru cu numarul 45) :)

  4. A.Tiberiu a scris pe:

    Felicitari Maria, esti o fata norocoasa :D

  5. Cristi a scris pe:

    Felicitari castigatoarei:)!

  6. daniel mititelu a scris pe:

    Am fost asa de aproape sa il castig! :) Oricum,sincere felicitari castigatoarei
    si sa il porti sanatoasa! :)
    P.S.Acum am observat ca mi-am scris incorect numele,dar am o scuza era noaptea
    tarziu :) In plus trebuie sa recunosc prietena mea Andreea a fost si mai aproape :)

  7. Victor a scris pe:

    Felicitari Maria, poate o sa vedem un concurs pt un smartphone cu Firefox OS, din cate am inteles in 2 luni se lanseaza si din ce am vazut pe internet pare foarte interesant ( la OS ma refer ).

  8. Radulescu Teodor a scris pe:

    Monstru, mersi de informatie! Am sa notez acel numar de concursuri. Poate o sa fie o intrebare la viitoarele concursuri: “cate concursuri am facut pana acum”.

  9. Monstru Post author a scris pe:

    Pai evidenta concursurilor se va gasi mereu aici

    http://forum.lab501.ro/showthread.php?t=2764

    deci nu e chiar intrebare de concurs :)

  10. kruder a scris pe:

    1700 de comentarii hai sa fim seriosi cati au postat doar odata :)

  11. Bogdan F a scris pe:

    FELICITARI Maria ! Sa-l stapanesti sanatoasa, chiar daca nu vei avea ce face cu el si-l vei vinde pe 15 milioane in 2 saptamani :))

  12. Dan a scris pe:

    Salut baieti ce ziceti care este mai bun I9505 sau I9500 pentru ca eu nu doresc pe viitor sa am conexiune 4g asta insemnand un abonament in plus cu internet, dar intrucat am wifi pestetot nu am nevoie de asa ceva. Ma intereseaza in mod special sa pot sa ii fac updateuri la soft, sa mearga toate aplicatiile pe el si jocuri, inafara de lipsa 4g la s4 I9500 mai este vreo diferenta deoarece am auzit ca pe I9505 merg mai multe aplicatii ca pe I9500 ?

  13. Monstru Post author a scris pe:

    Salutare,

    aplicatiile ruleaza pe ambele modele fara probleme. i9500 este ceva mai puternic insa se incinge mai tare si are o autonomie ceva mai redusa. Alegerea o faci in functie de gust sincer sa fiu.

  14. Vana Alin a scris pe:

    Felicitari Maria si multumiri echipei lab501 si celor de la evoMAG

  15. Dan a scris pe:

    Sincer acum Monstrule, tu pe care l-ai alege din aceste doua versiuni zi clar sa inteleg si eu i9500 sau i9505 daca nu ai avea nevoie de 4g ? camera foto este la fel sau si asta difera din cate am mai citit difera putin la senzori sau stiu eu cer o parere pentruca nu stiu pe care sa-l aleg. Daca ai comparat camerele care ti-a parut mai buna ? Mersi de raspunsuri.

  16. Monstru Post author a scris pe:

    i9500 daca esti maniac cu puterea de calcul si benchmark-urile, i9505 daca vrei un telefon pentru daily use cu baterie ceva mai capabila…

  17. maria marinescu a scris pe:

    Va multumesc frumos tuturor!

Lasa-ne un comentariu: