lab501.ro

Concurs Logitech – castigator

Scris de: , in categoria: Stiri, in 25 June, 2012.

In primul rand, dorim sa multumim Logitech Romania pentru oportunitatea de a organiza acest concurs si bineinteles, multumim tuturor pentru participare. Chiar daca nu ati castigat acum, veti mai avea sanse in viitor, deoarece mai planuim cateva concursuri in saptamaniile urmatoare, asa ca stati pe aproape.

Inainte de a desemna castigatorul trebuie sa mentionez raspunsul corect la intrebarea din concurs “Care este dimensiunea maxima a laptop-urilor cu care poate fi folosit Touch Lapdesk N600 (conform specificatiilor producatorului)?”. Raspunsul corect putea fi gasit atat in articolul de pe site-ul nostru cat si pe site-ului producatorului, Logitech. Astfel, raspunsul corect este 16″, dupa cum bine au stiut si cei 335 de concurenti care au raspuns corect.

Am aprobat toate comentariile care au oferit raspunsul corect, dupa care am folosit site-ul random.org pentru a extrage comentariul castigator.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, comentariul castigator este cel cu numarul 115. Mai exact, castigatorul este Cristi Balmus. Acesta va fi contactat de noi pe email in vederea intrarii in posesie a produsului.

Comentarii

Niciun comentariu la: Concurs Logitech – castigator

Lasa-ne un comentariu: