lab501.ro

Concurs Corsair Vengeance Gaming Gear: castigatorii

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 July, 2012.

In urma cu aproape o saptamana am lansat impreuna cu prietenii de la Corsair un concurs cu premii substantiale, foarte atractive pentru gameri. Mai exact, avem de oferit un kit Corsair Vengeance K90 & M90, un kit Corsair Vengeance K60 & M60 si Corsair Wireless Headphones 2000. Pe parcursul unei saptamani, toti cei care au dorit sa participe la concurs au trebuit sa raspunda corect la 13 intrebari despre compania si produsele Corsair.

Inainte de a trece la anuntarea castigatoriilor, mentionez ca am avut un numar de 207 concurenti ce au incercat sa raspunda corect la toate intrebarile din concurs. Dintre acestia doar 21 au reusit, astfel ca tragerea la sorti pe random.org a avut loc doar intre acestia. Metodologia de extragere a castigatoriilor a fost foarte simpla, din excel-ul cu raspunsurile tuturor concurentilor i-am sters pe cei care nu au raspuns corect. Ceilalti concurenti ce au raspuns corect la toate intrebarile au fost numerotati in ordinea cronologica a raspunsurilor, dupa care folosind site-ul random.org am extras trei numere cuprinse intre 1 si 21.

Primul numar extras a fost 12 si corespunde locului cu numarul 1. Castigatorul unui kit Corsair Vengeance K90 & M90 este Teodor Carp.

Al doilea numar extras a fost 13 si corespunde locului cu numarul 2. Castigatorul unui kit Corsair Vengeance K60 & M60 este Adrian Filip.

Al treilea numar extras a fost 11 si corespunde locului cu numarul 3. Castigatorul unor casti Corsair Wireless 2000 este Adina Popa.

Felicitari castigatorilor! Acestia vor fi contactati in cursul zilei pentru a stabili modalitatea de a intra in posesia premiilor. La fel ca la finalul fiecarui concurs, stati pe aproape pentru ca vor mai urma oportunitati de a castiga premii interesante.

Daca sunteti curiosi care au fost raspunsurile corecte la intrebarile din concurs, mai jos sunt intrebarile cu raspunsurile corecte in bold.

1. In what year was  founded the Corsair company, the worldwide leader in designing and manufacturing high-performance components and devices for high-end PC?
-2002
-1985
-1994
-2000

2. What are the read and write speeds provides the latest series of SSD drives Corsair Neutron GTX?
– up to 555 MB/s read and 500 MB/s write
– up to 555 MB/s read and 370 MB/s write
– up to 535 MB/s read and 400 MB/s write
– up to 500 MB/s read and 370 MB/s write

3. What are the main advantages of the new innovative Power Supply Corsair AX1200i?
– Digitally-controlled power circuitry
– Highest energy-efficiency – up to 92% (80 PLUS Platinum)
– Silent fanless mode until the PSU load reaches 40% of the maximum power rating
– Compatibility with the Corsair Link ™ technology, which provides enthusiasts with unprecedented control over the features and performance
– All of the above

4. The features of the Corsair GS800 power supply of updated Gaming Series are:
– Increased energy-efficiency – up to 85% (80 PLUS Bronze)
– Fanless operation at low loads
– Modular Cables
– Customizable red, white and blue fan LEDs
– All of the above

5. What characterized for the latest high-performance memory modules Corsair Dominator Platinum with a maximum nominal frequency of 2800 MHz?
– Great performance and overclocking potential
– A unique patented DHX cooling system
– Hand-screened, super-overclockable DRAM ICs
– Customizable light bar
– Compatibility with the Corsair Link ™ , which provides end users with the data they need to tune system cooling and monitoring

6. How many buttons and profiles can be programmed to the internal memory of Vengeance® M90 Performance MMO and RTS Laser Gaming Mouse?
– 9 buttons, 3 Profile
– 5 buttons, 8 profiles
– 11 buttons, 5 profiles
– 15 keys, 6 profiles

7. What functionality has a dedicated Sniper button on the Vengeance® M60 Performance FPS Laser Gaming Mouse?
– Switch programmed profiles
– Automatically lowers your DPI for a more precise and rapid aiming
– Unlock the three adjustable tuning zones with the weights, which allow to customize the weight of the mouse in its sole discretion for better control.
– Kill all enemies with a single click

8. Which one mechanical key switches are used in Corsair Vengeance® high-performance gaming keyboards K60 and K90, which provide low operating force, ultra-fast and responsive reaction times for quicker double and triple taps?
– Cherry-MX Black
– Cherry-MX Brown
– Cherry-MX Blue
– Cherry-MX Red

9. Which of the characteristics of Corsair Vengeance Gaming Headsets is the most important for gamers?
– Highly accurate sound positioning
– Ergonomic design for let you play in comfort for hours
– The unidirectional, high-sensitivity, noise-cancelling microphone
– Uncompromisingly accurate reproduction of the audio in games, movies and music
– All of the above

10. What model of Corsair Carbide case is available in both black and white colors?
– Corsair Carbide 300R
– Corsair Carbide 400R
– Corsair Carbide 500R

11. All cases of Corsair Carbide series has an excellent cooling, how much landing places for fans in the Corsair Carbide 300R case?
– 3
– 5
– 4
– 7

12. Which model of Corsair Carbide series case has built-in multi-channel fan controller?
– Corsair Carbide 300R
– Corsair Carbide 400R
– Corsair Carbide 500R

13. Corsair Carbide 400R case provides maximum opportunity for flexibility, how many expansion cards can be used in it?
– 7
– 10
– 8
– 9

Comentarii

7 comentarii la: Concurs Corsair Vengeance Gaming Gear: castigatorii

  1. Marius L. a scris pe:

    Consider ca doua dintre variantele voastre sunt gresite: la intrebarea 3, respectiv la intrebarea 7. La intrebarea 3, varianta “Silent fanless mode until the PSU load reaches 40% of the maximum power rating” nu este corecta ( http://www.corsair.com/en/ax1200i-digital-atx-power-supply-1200-watt-80-plus-platinum-certified-fully-modular-psu.html ) sau cel putin nu este specificat pe site-ul oficial, pe cand la sursa Corsair GS800 este specificat clar pe site-ul oficial “Fanless mode at low loads for quiet operation” ( http://www.corsair.com/en/gs-series-gs800-80-plus-bronze-certified-power-supply.html ). La intrebarea 7 este corecta si varianta “Unlock the three adjustable tuning zones with the weights, which allow to customize the weight of the mouse in its sole discretion for better control” dupa cum reiese clar de pe site-ul Corsair ( http://www.corsair.com/en/vengeance-m60-performance-fps-laser-gaming-mouse.html ). Imi pare rau ca am pierdut timpul sa caut informatiile corecte pentru a participa la acest concurs. Oricum, avand in vedere ca extragerea a fost efectuata, nu prea vad cale de intoarcere. Rusine!

  2. Intrebarile, variantele de raspuns si raspunsurile corecte ne-au fost puse la dispozitie de Corsair. Daca aceastea nu corespund cu informatiile oferite pe site-ul lor, poti sa le atragi atentia asupra acestui lucru.

    Aceste aspecte nu tin de noi, si nici nu vad de ce ar trebui sa ne fie noua rusine pentru ca va oferim ocazia sa castigati premii substantiale pentru un minim de efort cat dureaza documentarea pe site-ul producatorului.

  3. Totusi, am si eu o curiozitate – tu ce intelegi din graficul asta, postat de producator chiar pe pagina unde ai dat tu link:

    http://www.corsair.com/media/cms/images/ax1200inoise400.png

    Ca nu e fanless? Dar din afirmatia asta, citata de pe aceeasi pagina ce intelegi:

    The thermally-controlled fan doesn’t even spin at low loads.

    De curiozitate asa, ai citit pagina sau doar ai dat cu CTRL+F dupa “fanless” ?

    Are sens sa caut “problema” si in cazul intrebarii 7 sau tot despre faptul ca nici macar nu ai citit specificatiile producatorului este vorba???

    Acum cui ar trebui sa ii fie rusine, noua ca iti oferim ocazia sa castigi ceva, sau tie pentru ca faci acuzatii lipsite de fond, in conditiile in care nici macar nu ai putut sa citesti cateva randuri de specificatii????

  4. Marius, data viitoare te rog sa verifici mai atent ceea ce spui inainte sa arunci cu noroi :)

    La intrebarea 3 ti-a raspuns colegul meu Monstru mai sus.

    In ceea ce priveste intrebarea 7 se pare ca nu stapanesti foarte bine limba engleza, te rog sa mai citesti inca o data intrebarea si raspunsurile. Raspunsul indicat de tine ca fiind corect se refera la cu totul altceva si nu are nici o legatura cu butonul de Sniper.

    Nu a spus nimeni ca va fi usor, de asta avem doar 21 de concurenti care au raspuns corect ;)!

  5. Catalin a scris pe:

    De curiozitate, ce inseamna landing places for fans?…cate gauri exista pt. ventilatoare sau??

  6. Radu a scris pe:

    Din acel grafic nu reiese fanless operation pana in 40%. Silent poate dar nici decum fanless. In acel grafic fanless este pana undeva la 30-31%, la 40% avand undeva la 15dB

  7. Ok Radu, le poti semnala celor de la Corsair ca graficul lor nu este precis.

Lasa-ne un comentariu: