lab501.ro

CeBIT 2013 – Afox Android TV Box

Scris de: , in categoria: Stiri, in 5 March, 2013.

Afox Android TV Box

 
Sincer sa fiu nu credeam ca o sa vad ziua in care o sa public o stire despre Afox pe NEXT. Pe de alta parte nu cu multi ani in urma nici nu credeam ca NEXT-ul o sa existe, asa ca nu ar trebui sa ne mire faptul ca toata lumea migreaza inspre piata mobile.

De exemplu, prietenii de la Afox. Ii stiti desigur, sunt producatorii de placi video speciale (low profile, single slot, s.a.m.d.) ale caror produse le-am testat de mai multe ori pe LAB. Ei bine, in loc sa discutam despre o placa video, astazi am discutat cu cei de la Afox despre ultima lor serie de produse, mai precis Afox Android TV Box.

Cunoasteti cu siguranta conceptul – o cutiuta care ruleaza Android Ice Cream Sandwich, poate decoda video full HD 1080p si in momentul in care o conectam la un televizor acesta se transforma intr-un Smart TV veritabil, cu conexiune la internet si tot tacamul. Cei de la Afox au impins ideea si mai departe – utilizand atat conectori HDMI cat si RCA s-au asigurat ca puteti transforma aproape orice televizor intr-un Smart TV, nu doar LCD-urile.

Afox Android TV Box dispune de conectori RCA, HDMI, doua porturi USB, un conector RJ45, o iesire audio TOSLink si evident conexiune wireless. Modelul de fata este dotat cu un procesor dual-core insa am aflat ca modelele quad-core sunt deja pe drum. Am mai remarcat din seria de produse mobile a celor de la Afox si un adaptor USB 3 / HDMI si DVI, foarte util din punctul meu de vedere.
 

_DSC1971

_DSC1973

_DSC1974

_DSC1975

_DSC1976

_DSC1977

_DSC1979

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: