lab501.ro

Review – Huawei MatePad T8 – Mai avem nevoie de tableta in 2020?

Scris de: , in categoria: Tablete, in 24 July, 2020.

Kids Corner

 
Asa cum am mentionat si in introducerea acestui articol, principalii utilizatori ai unei tablete in zilele noastre vor fi cei mici, iar cei de la Huawei au acordat o atentie deosebita acestui aspect, piticii avand o interfata dedicata, denumita Kids Corner.

Aici gasim o interfata dedicata pentru camera, precum si o aplicatie pentru desen, ambele personalizate pentru a fi pe gustul celor mici. De asemenea, interfata Kids Corner modifica temperatura de culoare a ecranului, filtrand lumina albastra, pentru a proteja ochii celor mici, respectiv ii notifica pe acestia daca utilizeaza tableta intr-o pozitie nerecomandata.

Nu in ultimul rand, parintii pot seta o limita de timp pentru utilizarea tabletei in modul Kids Corner, iar revenirea in meniul principal al tabletei se poate face doar dupa introducerea codului PIN alcatuit din 6 cifre. Cu alte cuvinte, puteti controla exact cat timp petrec cei mici pe tableta, iar acestia nu vor putea accesa celelate functii fara acordul vostru, doua optiuni foarte utile, din punctul meu de vedere.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: