lab501.ro

Review – Huawei MatePad T8 – Mai avem nevoie de tableta in 2020?

Scris de: , in categoria: Tablete, in 24 July, 2020.

Concluzii

 
Ehehei, dragii mei, 5 ani de zile au trecut de cand nu am mai testat o tableta si multe s-au schimbat intre timp. Iar tabletele au cazut intr-un con de umbra, cel putin in segmentul consumer, telefoanele devenind probabil dispozitivul cel mai utilizat pentru consumul de material multimedia si web browsing. Chiar si asa insa, pentru pretul potrivit, exista inca loc pentru tablete pe piata, iar Huawei MatePad T8 demonstreaza din plin acest lucru.

Cu un display capabil, un chipset suficient de puternic pentru marea majoritate a utilizatorilor, modem LTE si un acumulator generos dimensionat, Huawei MatePad T8 ofera o suprafata generoasa pentru redare video, web browsing sau joaca pentru cei mici, totul la un pret de 499 RON.

Mai mult decat atat, cei mici beneficiaza de propria lor interfata, in care putem controla cat timp petrec si de unde nu pot accesa celelalte functii ale tabletei fara acordul unui adult, in timp ce adultii se pot bucura de modul ebook reader, pe un dispozitiv cu un bun raport calitate / pret, care ofera cate ceva pentru fiecare.

Cu un design elegant, performanta suficienta si un pret corect, Huawei MatePad T8 poate reprezenta un cadou perfect atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, demonstrand ca tabletele au loc in continuare in arsenalul nostru de gadget-uri si nu doar in geanta unui promoter. Iar in conditiile in care scoala online ramane inca o posibilitate pentru sfarsitul acestui an, as putea spune ca Huawei MatePad T8 este chiar un cadou recomandat in aceasta perioada.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: