lab501.ro

Review – Huawei MatePad T8 – Mai avem nevoie de tableta in 2020?

Scris de: , in categoria: Tablete, in 24 July, 2020.

Software

 
Huawei MatePad T8 ruleaza Android 10, impreuna cu EMUI 10, oferind functii similare cu cele intalnite pe smartphone-urile Huawei lansate in 2020. Astfel, gasim o serie intreaga de setari pentru imbunatatirea experientei de utilizare, de la posibilitatea de a alege intre navigare prin gesturi si utilizarea butoanelor de navigatie pe ecran, care pot fi de asemenea personalizate (numar, pozitie, ordine) si pana la posibilitatea de a regla temperatura de culoare in functie de preferintele noastre, sau modul dedicat “Ebook Reader” care ajusteaza automat luminozitatea si contrastul pentru a oferi o experienta de lecturare optima.

Ca si in cazul smartphone-urilor Huawei lansate anul acesta, Huawei MatePad T8 ruleaza Android 10, insa nu are acces la serviciile Google (Play Store, Maps, etc), drept urmare trebuie sa utilizam magazine third-party, cum ar fi Huawei App Gallery, Amazon sau Apkpure, pentru a instala aplicatii pe telefon. Noi am utilizat Apkpure pentru instalarea benchmark-urilor rulate in acest review si nu am intalnit probleme la acest capitol.

Nu in ultimul rand, Huawei App Gallery se imbunatateste de la o luna la alta, adaugand constant noi aplicatii, astfel incat acesta va deveni in curand un veritabil concurent pentru Play Store.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: