lab501.ro

Evolio Neura – “Ucigasul de iPad”

Scris de: , in categoria: Tablete, in 23 September, 2011.

Concluzie

Cu toate că sistemul de operare trage destul de mult în jos această tabletă, mi-a plăcut faptul că display-ul este de calitate, autonomia este bună și configurația actuală. Există tablete cu un design mai bun, mai subțiri, mai ușoare și cu un sistem de operare mai bun, aproape în aceeași gamă de preț. Mă refer la Asus Transformer și la Acer Iconia Tab A500, ambele cu o configurație similară (e adevărat, fără 3G în cazul Acer), cu Android 3.0 și cu doar 50 de lei mai scumpe decât Neura. În cazul în care până la sfârșitul anului cei de la Evolio vor reuși să facă update-ul la ultima versiune de Android sunt sigur că tableta va deveni mult mai atractivă. Nu am menționat nimic despre modelul fără 3G deoarece o tabletă care se bazează doar pe o conexiune wireless nu se poate considera cu adevărat utilă în orice condiții. Da, există alternative (de exemplu Mi-Fi) însă e un device în plus pe care trebuie să-l cari după tine.

Astfel, dacă aveți în jur de 1800 – 2000 de lei de cheltuit pe o tabletă, până când Evolio Neura nu va face update la Android 3.0 aveți două soluții: Asus Transformer daca nu va intereseaza 3G și Samsung Galaxy Tab 10.1 daca va doriti o tableta cu 3G. Da, Samsung are prețul mai mare (2400 de lei), însă este cea mai bună soluție în condițiile date.

Comentarii

2 comentarii la: Evolio Neura – “Ucigasul de iPad”

  1. Botosel a scris pe:

    Citatul este de pe pagina 3, primul paragraf.
    …1GB RAM DDR2 pentru versiunea cu 3G și doar 512 GB pentru cealaltă, 16 GB iNAND Flash…
    Nu inteleg ce “doar 512 GB”, RAM sau ROM ? Daca e greseala, te rog sa corectezi.

  2. George Grigorita Post author a scris pe:

    Credeam ca se intelege ca este vorba tot despre memoria RAM DDR2, greseala era la unitatea de masura, in loc de GB trebuia MB. Mersi, am corectat :)

Lasa-ne un comentariu: