lab501.ro

Evolio Neura – “Ucigasul de iPad”

Scris de: , in categoria: Tablete, in 23 September, 2011.

Autoproclamată în cadrul comunicatului de presă din ziua lansării ca fiind „Ucigașul de iPad”, această tabletă a atras destul de mult atenția presei, nu numai de la noi din țară ci și internațional (o știre despre Neura găsim chiar și pe Engadget). Cu toate că departamentul de marketing și PR și-a făcut cât se poate de bine treaba, generând buzz, în continuare vom vedea dacă „ucigașul de iPad” chiar se ridică la înălțimea acestui titlului sau cade în derizoriu.

Înainte de a trece la prezentarea și testarea propriu-zisă a tabletei, vreau să mai menționez faptul că tableta nu este „original românească”, adică nu a fost gândită, proiectată și produsă la noi în țară ci în China, în aceeași regiune în care se fabrică și iPad-ul. Practic este un OEM branduit Evolio, lucru care nu aduce cu sine vreun dezavantaj.

În continuare vom prezenta caracteristicile tehnice ale tabletei, vom efectua câteva teste și vom trage concluziile necesare la finalul articolului.

Comentarii

2 comentarii la: Evolio Neura – “Ucigasul de iPad”

  1. Botosel a scris pe:

    Citatul este de pe pagina 3, primul paragraf.
    …1GB RAM DDR2 pentru versiunea cu 3G și doar 512 GB pentru cealaltă, 16 GB iNAND Flash…
    Nu inteleg ce “doar 512 GB”, RAM sau ROM ? Daca e greseala, te rog sa corectezi.

  2. George Grigorita Post author a scris pe:

    Credeam ca se intelege ca este vorba tot despre memoria RAM DDR2, greseala era la unitatea de masura, in loc de GB trebuia MB. Mersi, am corectat :)

Lasa-ne un comentariu: