lab501.ro

E-BODA Revo R80 – Review

Scris de: , in categoria: Tablete, in 13 December, 2013.

E-Boda Revo R80

 

E-Boda este un brand destul de cunoscut la noi in tara, fiind prezent pe piata inca din 2001. Bineinteles, la acea vreme nu cred ca isi imaginau ca peste 10-11 ani vor lansa sub acelasi brand smartphone-uri si tablete, insa, asta unul dintre cele mai interesante aspecte la industria IT, faptul ca e dinamica si ca poti trece – fara prea mari probleme – de la comercializarea de DVD playere la smartphone-uri si tablete.

Nu este primul produs de la E-Boda pe care il testam, in trecut am mai discutat despre tableta Supreme XL400QC si nu de mult despre smartphone-urile E-Boda V100 Storm si V200 Eruption. De asemenea, stim deja ca la noi in tara (si in general in tarile din estul Europei) batalia pe segmentul tabletelor sub 150 de euro este destul de acerba. Concret, cred ca sunt in asentimentul majoritatii cand spun ca pe acest segment, al tabletelor entry-level, concurenta se desfasoara in principal intre produsele Allview, E-Boda si Serioux.

Dupa cum banuiti deja, in acest articol vom discuta despre tableta Revo R80, o tableta entry-level pozitionata de catre cei de la E-Boda ca tableta de gaming accesibila, pretul acesteia fiind de aproximativ 600 de lei. In urmatoarele pagini vom vedea care sunt performantele tabletei urmand sa tragem concluzia: este sau nu Revo R80 o tableta potrivita pentru gaming?

EBODA-Revo-R80-20

Comentarii

5 comentarii la: E-BODA Revo R80 – Review

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentytwelve_comment' not found or invalid function name in /srv/www/lab/public_html/next/wp-includes/class-walker-comment.php on line 174

Lasa-ne un comentariu: