lab501.ro

CeBIT 2013: A4Tech Bloody Gaming Series

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 March, 2013.

Probabil ultima stire despre CeBIT 2013 are ca subiect compania A4Tech si seria de gaming device-uri denumita Bloody. In standul de la CeBIT am putut sa vedem intreaga gama de produse Bloody ce cuprinde casti dedicate gaming-ului (H1), tastaturi mecanice (K104, K109, K92, K87) si bineinteles destul de multi mousi de gaming atat wireless (GV-3, GV-7, GV-8) cat si wired, care la randul lor se impart in cei destinati MMORPG-urilor cum e de exemplu M5 si FPS-urilor cum ar fi Z1, T8 sau seria V (V2, V3, V4, V5, V7 si V8).

Precem peste denumirile produselor care nu ne spun prea multe si mentionez cateva dintre avantajele cu care se lauda A4Tech. In primul rand, noua seria de mousi ofera un timp de raspuns la click de 1ms fata de aproximativ 18ms, cat spun cei de la A4Tech ca ar fi la produsele concurente. Probabil cele mai interesante noutati ar fi piciorusele de metal cu care sunt dotati noii mousi, care ar trebui sa reziste pana la 180 km inainte de a se eroda pana in punctul in care sa-si piarda din sensitivitate si performante.

De asemenea, merita mentionata si posibilitatea de a selecta intre trei tipuri diferite de… click. Mai exact, dupa cum puteti vedea si in imaginile de mai jos, in spatele rotitei de scroll exista trei butoane care nu sunt responsabile de schimbarea profilului cum am putea fi inclinati sa credem ci cu modificarea numarului de click-uri executate de mouse atunci cand apasam principalul buton ‘left-click’. Tot aici intra in actiune si acel timp de raspuns de 1ms iar in mod practic daca incercati aceste optiuni in Windows pe orice fereastra veti observa ca la o singura apasarea a butonului din stanga, mouse-ul va executa doua sau mai multe click-uri. Evident aceste optiuni nu trebuie folosite in Windows ci in FPS-uri, unde primul mod / prima optiune este cea standard, a doua se traduce prin ‘strafe’ sau foc continuu si a treia reprezinta modul ‘burst fire’.

Avem in teste modelul de mouse wired Bloody V7 (pe care puteti sa-l vedeti in antepenultima poza) si in zilele urmatoare vom publica un review extins despre acest model. Referitor la imaginile de mai jos, in prima poza este modelul W5, sub el sunt mousii wireless GV-7 si GV-3 care sunt practic alternative wireless pentru seria wired V.

In penultima imagine puteti vedea tastatura K87 care se lauda cu taste mecanice Cherry Black, anti-ghosting pentru toate tastele, timp de raspuns de 1ms si iluminare pentru fiecare tasta.

a4tech-w5

a4tech-gaming-mouse-gv7

a4tech-gaming-mouse-gv3

a4tech-gaming-mouse-v7

a4tech-k87

a4tech-metal-sensitive-pads

Comentarii

Un comentariu la: CeBIT 2013: A4Tech Bloody Gaming Series

  1. gigel a scris pe:

    Ce de clone de Razer…tastatura aia are pana si fontul folosit de blackwidow.

Lasa-ne un comentariu: