lab501.ro

Vodafone Smart II – Android de buget

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 27 June, 2012.

Ecran – comparatie

 

Folosind piticul in paralel cu Xcover-ul meu personal (Smart II pe Vodafone si Xcover pe Orange) am avut impresia de cateva ori ca Xcover-ul meu este cam spalacit si Smart-ul se vede mai bine, ca sa ma exprim trivial, insa am crezut ca este doar o impresie datorata background-ului puternic colorat de la Vodafone vs background-ul meu bleu spalacit de pe Xcover. Aparatul de masura nu are impresii, si prin urmare nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut de ce este capabil Vodafone Smart II atunci cand vine vorba de ecran…

Evident, nu aveam pretentii prea mari de la micutul Smart II, insa faptul ca da de pamant cu HTC Sensation XE, Huawei Ideos X5 si Galaxy Xcover a fost o reala supriza. Ca sa nu mai spun ca atunci cand vine vorba de nivelul de negru ii da clasa si lui Xperia S, ceea ce este o performanta remarcabila pentru un telefon care joaca la categoria pitici.

 

Receptie si sunet

Am folosit Vodafone Smart II mai mult de o saptamana, si nu am avut nici un fel de problema legata de semnal sau redarea sunetului. Fie ca vorbim despre Wireless, fie ca vorbim despre semnalul operatorului, Vodafone Smart II s-a comportat foarte bine. Calitatea convorbirilor nu este iesita din comun, insa atat eu cat si interlocutorii mei nu am avut nici un fel de problema in timpul convorbirilor, atat in spatii inchise cat si in aer liber sau locuri aglomerate.

Redarea sunetului nu impresioneaza – telefonul poate fi folosit fara probleme pe post de MP3 player, sunetul in casti fiind peste medie. Nu se compara insa cu un player audio dedicat (iPod Nano in cazul meu), insa nici nu cred ca ar trebui sa avem aceasta pretentie in gama de pret din care face parte Smart II. Cu toate acestea, pentru o saptamana am renuntat la iPod si am folosit Smart-ul pe post de player si nu pot sa spun ca am simtit vre-un disconfort major in utilizare.

Ca in cazul majoritatii smartphone-urilor, din punctul meu de vedere volumul sonor atat in cazul utilizarii castilor cat si in cazul utilizarii difuzorului extern putea fi putin mai puternic. Difuzorul extern nu este chiar cel mai stralucit de pe piata, sunetul modificandu-se in functie de suprafata pe care pozitionam telefonul. Cu siguranta carcasa de plastic nu ajuta la redarea sunetului cu ajutorul difuzorului extern.

Comentarii

60 comentarii la: Vodafone Smart II – Android de buget

  1. Monstru Post author a scris pe:

    De la Android 4.0 in sus SS-urile se fac apasand simultan sageata in jos si power. Daca ai un telefon mai vechi, poti folosi aplicatia asta

    http://next.lab501.ro/editorial/monstru-top-5-aplicatii-android-2012/4

  2. salut am si eu o problema detin un vodafone smart 2 si nu am cum sa instalez zip pe sd card
    pentru ca nu imi apare pe recovery mode install zip from sd card ce e de facuut plzzzz astept raspuns urgentt!!

Lasa-ne un comentariu: