lab501.ro

Vodafone Smart II – Android de buget

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 27 June, 2012.

Temperaturi

 

Pentru a evalua cat mai complet comoditatea in utilizare a smartphone-urilor, am pus folosit aceeasi metodologie de masurare a temperaturii pe care o folosim si in cazul ultrabook-urilor, adica masurarea temperaturii carcasei intr-o serie de puncte predefinite.

Astfel, pentru ecran am masurat in 5 puncte, unde F1 reprezinta coltul stanga superior, F2 reprezinta coltul dreapta superior, F3 reprezinta mijlocul tastaturii, F4 reprezinta partea din stanga a touch-pad-ului iar F5 reprezinta partea din dreapta a acestuia. De asemenea, pentru partea din spate am definit 5 puncte (S1, S2, etc), care corespund celor 4 colturi, precum si centrul suprafetei.

Masuratorile au fost realizate cu ajutorul unui termometru Voltcraft IR 260-8S de la o distanta fixa de 8cm (am folosit un distantier pentru a masura mereu de la aceeasi distanta), dupa realizarea testului de autonomie cu GL Benchmark.

Evident, Vodafone Smart II nu are nici un fel de probleme din punct de vedere al temperaturilor atinse in timpul functionarii. Procesorul single core tactat la 800MHz nu se incalzeste in mod special, telefonul atingand in timpul functionarii o temperatura apropiata de cea a coprului uman. Prin urmare, fata de monstrii gen HTC One X, Vodafone Smart II nu creeaza nici un fel de disconfort termic utilizatorului.

Comentarii

60 comentarii la: Vodafone Smart II – Android de buget

  1. Monstru Post author a scris pe:

    De la Android 4.0 in sus SS-urile se fac apasand simultan sageata in jos si power. Daca ai un telefon mai vechi, poti folosi aplicatia asta

    http://next.lab501.ro/editorial/monstru-top-5-aplicatii-android-2012/4

  2. salut am si eu o problema detin un vodafone smart 2 si nu am cum sa instalez zip pe sd card
    pentru ca nu imi apare pe recovery mode install zip from sd card ce e de facuut plzzzz astept raspuns urgentt!!

Lasa-ne un comentariu: