lab501.ro

Review – Xiaomi Mi 10 Pro 5G

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 14 September, 2020.

Camera – Meniu

 
Meniul camerei este simplu, dar eficient, utilizatorul avand acces rapid la cele mai importante functii sau moduri de fotografiere. Fiind vorba despre un nou UI si meniul camerei este nou, iar cei de la Xiaomi au dat lovitura cu modul in care au organizat setarile, din punctul meu de vedere. Astfel, la fel ca si in cazul modelelor testate anterior, am apreciat selectorul lungimilor focale, cu pasi bine definiti si usor de ales.

Pe langa acesta insa, avem de-a face cu un ecran intermediar, intre ecranul principal si cel al setarilor avansate, care ofera acces instantaneu la cele mai importante setari video sau foto, mai precis rezolutia si formatul imaginii. Am folosit Xiaomi Mi 10 Pro 5G in acelasi timp cu alte flagship-uri si va spun sincer ca mi-am dorit sa vad acest ecran intermediar implementat pe orice telefon as folosi, acesta simplificand la maxim modul in care alegem rezolutia imaginii sau a materialului video, formatul sau viteza de filmare.

Evident, avem posibilitatea de a opta pentru modul de fotografiere 108MP, care utilizeaza intreaga suprafata a senzorului principal, ba chiar si moduri exotice, cum ar fi tilt shift. Nu in ultimul rand, avem la dispozitie si modul Pro, in care avem acces la cele mai importante setari, precum si moduri predefinite pentru fotografie nocturna, de portret, s.a.m.d, sau filmare slow motion.
 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Xiaomi Mi 10 Pro 5G

  1. Cristi a scris pe:

    Din poze, se pare că ecranul e edge și nu plat. Poți să confirmi? Mersi

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Da, este Edge. Note 20 este singurul high-end cu display plat ( pe langa modelele de gaming) lansat in ultimii ani.

Lasa-ne un comentariu: