lab501.ro

Review – Xiaomi Mi 10 Pro 5G

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 14 September, 2020.

Concluzii

 
A trecut ceva timp de la momentul lansarii lui Xiaomi Mi 10 Pro 5G, iar acestia au lansat o intreaga armata de telefoane intre timp, dintre care as aminti Mi 10 Ultra, Black Shark Pro 3 sau Black Shark 3S. Si chiar daca ne dorim sa butonam un Black Shark asa cum se cuvine, desi acesta nu a fost adus in Romania pe cale oficiala, trebuie sa recunoastem ca Xiaomi Mi 10 Pro 5G reprezinta in continuare o oferta solida, un varf de gama construit cu responsabilitate, pricepere si atentie la detaliu.

Desigur, de la un varf de gama echipat cu Qualcomm Snapdragon 865 ne asteptam la performante ridicate, un display de cea mai buna calitate si o performanta iesita din comun la capitolul camera. Insa modul in care au impachetat Xiaomi toate aceste dotari, intr-un smartphone elegant si puternic, super-dotat dar intuitiv, cu o autonomie de invidiat si o interfata noua, atragatoare, este cu adevarat reusit.

Anul acesta am vazut mai multe flagship-uri de la majoritatea producatorilor importanti, fiecare avand avantajele si dezavantajele sale si fiecare fiind atragator in felul sau. Xiaomi Mi 10 Pro 5G este unul dintre cele mai puternice, fiind intrecut doar de RedMagic 5S, dintre telefoanele echipate cu acelasi chipset, respectiv de ROG Phone 3, o bestie echipata cu Snapdragon 865+.

De asemenea, autonomia este iesita din comun pentru o astfel de bestie, iar calitatea camerei se ridica la nivelul celor mai bune shooter-e de pe piata. Si daca adaugam in balanta si raportul calitate / pret atragator, nu este greu sa ne dam seama ca avem de-a face cu unul dintre cele mai reusite smartphone-uri lansate in 2020.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Xiaomi Mi 10 Pro 5G

  1. Cristi a scris pe:

    Din poze, se pare că ecranul e edge și nu plat. Poți să confirmi? Mersi

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Da, este Edge. Note 20 este singurul high-end cu display plat ( pe langa modelele de gaming) lansat in ultimii ani.

Lasa-ne un comentariu: