lab501.ro

Review – POCO M3

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 11 January, 2021.

Concluzii

 
POCO M3 a reprezentat o surpriza placuta pentru mine, fiind probabil primul telefon de ~600 RON pe care sa il consider cu adevarat utilizabil. Desigur, la fel ca in cazul oricarui produs accesibil, exista o serie de compromisuri, insa efectul acestora nu este atat de pronuntat pe cat ne-am astepta. Astfel, camera nu se poate compara cu ceea ce vedem in cazul modelelor de cateva ori mai scumpe, insa poate produce imagini de buna calitate si exista modele de 8-900 RON despre care nu pot spune acelasi lucru. Valabil si pentru chipset – da, nu avem parte de experienta complet neintrerupta de pe costisitoarele flagship-uri, insa performanta este mai mult decat suficienta pentru marea majoritate a utilizatorilor.

Mai mult decat atat, avem de-a face cu o constructie de buna calitate, care impresioneaza prin aspect, un display IPS cu performante bune si o rezolutie normala raportat la diagonala, o capacitate de stocare mai mult decat suficienta in ambele variante, care poate fi extinsa cu ajutorul unui card micro SDXC, difuzoare stereo (o dotare inexistenta in aceasta gama de pret), husa inclusa in pachet, un senzor de amprente destul de rapid si nu in ultimul rand… o autonomie de invidiat.

Per total, POCO M3 ne propune un pachet bine inchegat, care va da cu siguranta batai de cap competitorilor. Practic, POCO M3 este unul dintre putinele smartphone-uri sub 700 RON pe care chiar il pot recomanda cu incredere, fiind un model entry-level care a reusit sa ma uimeasca. Cum s-ar spune, un bun mod de a incepe 2021.

Ceea ce va doresc si voua, indiferent daca de astazi v-ati intors la treaba sau inca sunteti in vacanta sau concediu. Sa avem cu totii un an bun!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: