lab501.ro

Review – POCO M3

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 11 January, 2021.

POCO M3

 
La multi ani dragilor! Sper ca ati sarbatorit asa cum se cuvine trecerea in noul an si sunteti pregatiti sa va intoarceti la treaba, indiferent daca discutam despre activitati lucrative sau scoala. Personal, am considerat ca dupa volumul de munca depus in 2020 meritam o vacanta, asa ca inca nu am revenit 100% la treaba si ne vom mai bucura de relaxare, aer curat si ocazionalul gratar. Asta nu inseamna insa ca stam efectiv degeaba – in fond, astfel de activitati reprezinta un prilej numai bun pentru a testa smartphone-uri, de exemplu. Daca tot testam camera, de ce sa nu fotografiem ceva placut, nu-i asa?

Astfel, onoarea de a fi subiectul primului nostru articol in 2021 ii revine lui POCO M3, un telefon mainstream pe care l-am primit la teste cu doua saptamani in urma. Lansat in 2018 drept serie mainstream a binecunoscutului producator Xiaomi, POCO a devenit un sub-brand de sine statator in 2020, datorita succesului inregistrat de smartphone-urile entry-level, respectiv mainstream, lansate sub egida POCO. Cat despre modelul POCO M3, acesta a fost lansat pe piata la sfarsitul lunii Noiembrie si nu a durat mult pana a ajuns si in tara noastra, inclusiv pe masa noastra de teste.

Practic, ultimele fotografii de produs pe care le-am realizat in 2020 l-au avut ca subiect pe POCO M3 si primele fotografii pe care le-am facut in 2021 au fost facute cu ajutorul acestuia, surprinzand atat vremea ciudata, care a marcat inceputul lui 2021, cat si zilele insorite si primele gratare ale anului. Haideti sa ne apucam de treaba si sa vedem ce ofera POCO M3, de ce este capabil si nu in ultimul rand… pentru ce pret.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: