lab501.ro

Review – OPPO Reno6 Pro 5G CPH2247

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 24 September, 2021.

Constructie si dotari

 
Cred ca pana acum un lucru este destul de clar in momentul in care discutam despre telefoane OPPO – indiferent de gama de pret, design-ul va fi cu siguranta la inaltime, iar OPPO Reno6 Pro 5G CPH2247 nu face exceptie de la aceasta regula, fiind o imbinare fericita intre metal si sticla, peste care a fost aplicat finisajul OPPO Reno Glow, adica un strat mat, transparent, care reduce la minim impactul amprentelor asupra partii din spate a telefonului.

Producatorul ofera doua variante de culoare, mai precis Lunar Grey si Arctic Blue, modelul primit de noi la teste facand parte din prima categorie. Cu un spate mat, un ecran usor rotunjit flancat de laterale drepte, o dispunere clasica a butoanelor si un ansamblu de camere care iese imediat in evidenta, OPPO Reno6 Pro 5G CPH2247 este un telefon subtire si elegant, care atrage prin design si convinge prin ergonomie.

Si chiar daca avem de-a face cu un smartphone stilat, asta nu inseamna ca performanta a fost trecuta cu vederea, OPPO Reno6 Pro 5G CPH2247 utilizand o solutie de racire de tip vapor chamber, cu o suprafata de 3168mm2, pentru a tine in frau bestia de sub capota.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: