lab501.ro

Review – OnePlus Nord

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 31 July, 2020.

Concluzii

 
OnePlus Nord este unul dintre cele mai titrate telefoane ale momentului si pe buna dreptate, oferind un pachet de dotari generos, pentru un pret excelent – 1999 RON pentru versiunea testata de noi. Exista desigur si minusuri, mai precis nevoia unei aplicatii third party pentru a forta display-ul sa functioneze constant la 90Hz, reglarea temperaturii de culoare pentru un nivel scazut de iluminare si nu in ultimul rand, lipsa versiunii de 6/64GB de pe piata internationala. Cu siguranta aceasta s-ar fi bucurat de un succes impresionant in tara noastra.

Pe de alta parte, pentru 1999 RON in cazul versiunii de 8/128GB, respectiv 3049 RON pentru versiunea de 12/256GB, primim o camera care poate concura cu varfurile de gama ale momentului, un chipset care ofera un raport performanta / pret imbatabil, conectivitate 5G, un display AMOLED de calitate, cu posibilitatea de a rula jocuri la 90Hz, totul intr-un format elegant, placut in utilizare.

Practic, in conditiile in care OPPO Reno 3 Pro 5G este disponibil doar in versiunea 12/256GB, cu un pret similar cu ceea ce vedem in cazul versiunii de varf OnePlus, versiunea testata de noi nu are concurent in acest moment, OnePlus Nord 8/128GB la 1999 RON pe eMAG sau 1949 RON pe site-ul producatorului fiind in momentul de fata un best-buy absolut!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: