lab501.ro

Review – Huawei P9

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 12 July, 2016.

Constructie si dotari

 
Huawei P9 are un design deosebit, atentia la detalii si calitatea constructiei fiind impresionante. Display-ul se imbina perfect cu lateralele, iar modul in care acestea sunt slefuite contribuie din plin la senzatia placuta pe care o avem cand tinem telefonul in mana. Huawei P9 este o imbinare reusita intre aluminiu si sticla – subtire, usor si elegant, flagship-ul reuseste sa uimeasca si prin ergonomie, prin naturaletea cu care se aseaza in palma.

Pe latura superioara a partii frontale gasim camera frontala, senzorii de proximitate si lumina ambientala si grila difuzorului principal. Desi pare ca nu este dotat cu led de notificare, in cazul lui P9 acesta este pozitionat de fapt sub grila difuzorului. Pe latura inferioara a telefonului gasim jack-ul audio, microfonul principal, conectorul USB Type-C precum si cel de-al doilea difuzor. Laterala stanga adaposteste slot-ul SIM / micro SD, pe laterala dreapta gasim butoanele in timp ce pe latura de sus a telefonului este pozitionat doar microfonul secundar.

Pe latura din spate gasim cele doua lentile, flash-ul dual-tone, senzorul laser pentru auto-focus si senzorul de amprenta. Acesta este activ in permanenta, prin urmare putem debloca telefonul pur si simplu pozitionand degetul aratator pe senzor pentru cateva secunde.

 
Constructie-01

Constructie-02

Constructie-03

Constructie-04

Constructie-05

Constructie-06

Constructie-07

Constructie-08

Constructie-09

Comentarii

3 comentarii la: Review – Huawei P9

 1. Ncmihai a scris pe:

  Am vazut pe net ca telefoanele dual-camera sunt foarte bune in poze wide, iar p9 are rezolutia maxima pe 4:3 la 12 mp :) Buna treaba Huawei!
  Frumos gratar :D

 2. Parpandel a scris pe:

  Graficele se vad foarte rău de pe mobil. Se poate optimiza site-ul și pentru mobile version?

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Site-ul este optimizat, graficele din pacate nu sunt

Lasa-ne un comentariu: