lab501.ro

Review – Huawei P9

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 12 July, 2016.

Camera – imagini

 
In momentul in care testez camera unui smartphone incerc sa nu acord o mare atentie functiilor avansate, pentru ca majoritatea utilizatorilor vor folosi camera in modul auto in 90% din timp. Huawei P9 poate surprinde imagini spectaculoase in mod alb negru sau cu ajutorul functiei Light Painting, insa noi vrem sa vedem cum se va descurca telefonul in marea majoritate a situatiilor, nu doar in acele momente in care vom acorda o atentie sporita camerei in incercarea de a impresiona prietenii de pe Facebook.

Prin urmare, toate fotografiile pe care le vedeti in acest articol au fost realizate in modul auto, fara nici un fel de ajustari de pe telefon sau PC. Huawei P9 este cu siguranta unul dintre cele mai bune shooter-e pe care am pus mana pana acum, fotografiile impresionand prin dynamic range, reproducerea culorilor, calitate si claritate. Am utilizat P9 atat in exterior cat si in interior, in timpul zilei, noaptea sau pe inserat. In marea majoritate a cazurilor fotografiile reusesc sa impresioneze si as spune ca P9 se remarca in principal in conditii slabe de iluminare. Chiar daca nu reuseste sa ajunga din urma monstrul sacru denumit S7 / S7 Edge, Huawei P9 este dotat cu una dintre cele mai performante camere de pe un smartphone in momentul de fata.

 
cof
sdr

cof

cof

cof

cof

sdr

cof

mde

Comentarii

3 comentarii la: Review – Huawei P9

 1. Ncmihai a scris pe:

  Am vazut pe net ca telefoanele dual-camera sunt foarte bune in poze wide, iar p9 are rezolutia maxima pe 4:3 la 12 mp :) Buna treaba Huawei!
  Frumos gratar :D

 2. Parpandel a scris pe:

  Graficele se vad foarte rău de pe mobil. Se poate optimiza site-ul și pentru mobile version?

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Site-ul este optimizat, graficele din pacate nu sunt

Lasa-ne un comentariu: