lab501.ro

Review – Huawei Mate 10 Lite

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 24 April, 2018.

Concluzii

 
Spre deosebire de varfurile de gama, Huawei Mate 10 Lite nu a fost in atentia noastra inca din momentul lansarii. De fapt, am trecut complet cu vederea lansarea sa. Insa in momentul in care l-am vazut atat in oferta operatorilor, cat si in oferta magazinelor online cum ar fi eMAG sau Altex, in general cu un pret redus de ~ 1499 RON, atunci ne-a atras cu adevarat atentia si l-am cerut la teste, pentru ca eram cu adevarat curiosi cum se comporta un smartphone din aceasta gama de pret.

Testand preponderent varfuri de gama, nu aveam neaparat mari asteptari de la el. In fond, ne-am obisnuit cu cele mai bune camere de pe piata, cele mai puternice chipset-uri si viteze de download ametitoare. Totusi, realitatea este ca nu toti avem nevoie de asa ceva, smartphone-urile mainstream au inceput sa se miste impecabil si singura diferenta reala pe care o putem vedea de multe ori este comportamentul camerei.

Prin urmare, trebuie sa recunosc ca am fost placut impresionat de Huawei Mate 10 Lite in momentul in care l-am scos din cutie. Telefonul este elegant, sta bine in mana si se misca rapid, fara a da senzatia de smartphone accesibil. Testul de foc a fost reprezentat de performantele camerei, care, intr-adevar, nu se ridica la nivelul lui Mate 10 Pro, Mate 9, Galaxy S9, etc. Ceea ce conteaza insa cu adevarat este faptul ca diferenta nu este chiar atat de mare pe cat ne-am astepta. Ok, poate nu poate inlocui un monstru in momentul in care utilizezi telefonul in scop profesional (vizite in fabrici, Computex).

Insa cu siguranta nu va va dezamagi in vacanta daca doriti sa imortalizati toate experientele, peisajele si momentele importante. Si in general, diferenta fata de modelele de varf este mult mai mica decat diferenta de pret. Prin urmare, Huawei Mate 10 Lite este, din punctul meu de vedere, unul dintre best-buy-urile absolute ale anului 2018, oferind performante solide pentru un pret cu adevarat atractiv.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Huawei Mate 10 Lite

Lasa-ne un comentariu: