lab501.ro

Review – Huawei Mate 10 Lite

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 24 April, 2018.

Autonomie

 

Asa cum stiti, testam autonomia atat cu ajutorul testelor sintetice, cat si in practica. Primul scenariu testat este intotdeauna cel in care folosim device-ul in mod normal: ascultam muzica, ne uitam la videoclipuri pe Youtube, ne jucam, stam destul de mult pe net, utilizam aplicatiile de social media (G+, Facebook) si nu in ultimul rand folosim camera foto/video, toate acestea cu luminozitatea setata la 100%. Desi acest scenariu are un nivel de repetabilitate egal cu zero este totusi relevant pentru un utilizator de tableta, deoarece fiecare isi cumpara device-ul pentru a-l utiliza, nu pentru a rula teste sintetice de baterie.

Al doilea scenariu este cel in care folosim aplicatia LAB501 Battery Life pentru a testa autonomia in doua situatii cu un nivel foarte ridicat de repetabilitate, mai precis rularea unui film 720p, respectiv rularea unui joc.

Ce conteaza cu adevarat pentru majoritatea utilizatorilor este autonomia, iar la acest capitol performantele sunt mediocre. Desigur, nu putem spune ca peste 8 ore de redare video este o performanta slaba, insa prin comparatie cu ce am vazut la “colegii” din categoriile superioare de pret, autonomia ar putea fi imbunatatita cu siguranta…

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Huawei Mate 10 Lite

Lasa-ne un comentariu: