lab501.ro

Redmi Note 13 Pro+ 5G – Part II – Camera, autonomie

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 21 February, 2024.

Redmi Note 13 Pro+ 5G

 

Asa cum stiti, domeniul smartphone-urilor a fost dintotdeuna special, mai ales daca discutam despre modul in care sunt lansate produsele. Mai mult decat atat, procedura de lansare difera de la producator la producator, ca sa nu mai amintesc faptul ca de-a lungul timpului aceasta procedura s-a schimbat, chiar si in cazul aceluiasi producator.

Drept urmare, in zilele noastre am ajuns de multe ori sa primim telefonul cu putin timp inainte de lansare, ceea ce ne permite sa discutam despre design sau testele de performanta, dar nu si despre performanta camerei, sau autonomie, motiv pentru care am ales ca in cazul acestor lansari sa impartim review-ul in doua.

Astfel, in prima parte analizam de cele mai multe ori specificatiile si design-ul telefonului, iar daca exista si timp testam performanta si performanta display-ului, urmand ca in cea de-a doua parte da vedem cum arata meniul camerei si sistemul de operare, dar si sa testam camera in practica, respectiv autonomia telefonului.

Acesta este si cazul modelului Redmi Note 13 Pro+ 5G, lansat pe 23 Ianuarie 2024, despre care am discutat deja in momentul lansarii, iar de atunci si pana acum am testat camera in diverse conditii si am rulat testele noastre clasice pentru autonomie. Drept urmare, astazi publicam review-ul lui Redmi Note 13 Pro+ 5G, partea a doua, in care tratam aceste subiecte.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: