lab501.ro

Huawei Ideos X5 – Mainstream attack

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 15 May, 2012.

Autonomie

 

Autonomia este, a fost si va ramane inca o perioada de timp inamicul principal al smartphone-urilor. Sistemele de operare complexe, web-browsing si aplicatii de tot felul alaturi de un hardware din ce in ce mai performant consuma foarte usor acumulatorii si din ce in ce mai rapid. Din acest motiv testele de autonomie sunt foarte importante pentru orice telefon testat.

In cazul lui Huawei o utilizare normala bazata pe convorbiri telefonice si ceva web-browsing consuma bateria in aproximativ 24 de ore. Cu ceva tweak-uri prin sistemul de operare am reusit sa ating o autonomie de aproape 2 zile bineinteles cu display-ul setat la o luminozitate cat mai redusa. In cazul unei utilizari ceva mai intense, cu WiFi-ul deschis si ecranul la maxim ofera o autonomie de aproximativ 15 ore.

Pentru a completa testul de autonomie am testat Huawei Ideos X5 si in 2 scenarii practice. In primul am rulat un film 720p urmarind ca bateria sa ajunga de la 100% la 10%, testul fiind rulat la 100% luminozitate si WiFi on. Al doilea test a urmarit de asemenea consumarea a 90 de procente din baterie de data asta stresul fiind dat de GL Benchmark rulat in loop. Rezultatele le puteti gasi centralizate in graficul de mai jos.

Cel mai important aspect de retinut este ca Huawei Ideos X5 poate fi folosit fara probleme in incarcare normala timp de 24 de ore.

Comentarii

2 comentarii la: Huawei Ideos X5 – Mainstream attack

  1. Lucian a scris pe:

    Typo- ERICSSON

  2. Corectat, mersi de notificare.

Lasa-ne un comentariu: