lab501.ro

Huawei Ideos X5 – Mainstream attack

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 15 May, 2012.

Ecran

 

Display-ul de 3.8 inch al lui Ideos X5 este un LCD clasic, de aici si grosimea ceva mai mare, ce suporta o rezolutie de 480 x 800 (16M culori) si un PPI de 246. Ecranul este realizat din sticla rezistenta la zgarieturi si suporta multi touch. Ca observatie subiectiva, luand in considerare atat costul terminalului cat si experienta limitata pe care Huawei o are in dezvoltatarea smartphone-urilor, nu e deloc rau. Culorile sunt destul de bine reprezentate iar luminozitatea si contrastul sunt suficiente pentru orice aplicatie.

Dar cum observatiile mele nu sunt suficiente am folosit si colorimetrul Xrite din dotare pentru a testa si nu in ultimul rand compara rezultatele cu restul de dispozitive testate pana in prezent dupa aceasta metodologie.

Colorimetrul confirma rezultatele bune pe care le-am intuit mai devreme, Huawei Ideos X5 nefacandu-se de rusine alaturi de telefoane mult mai scumpe. Nu este rau nici nivelul de alb, singurul ceva mai mare fiind nivelul de negru aceste doua teste generand contrastul de 709, cu putin mai mic decat cel obtinut de iPad 3.

Comentarii

2 comentarii la: Huawei Ideos X5 – Mainstream attack

  1. Lucian a scris pe:

    Typo- ERICSSON

  2. Corectat, mersi de notificare.

Lasa-ne un comentariu: