lab501.ro

Review – Lenovo ThinkPad X1 Extreme

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 9 October, 2018.

Constructie si dotari

 
Design-ul nu difera foarte mult de ceea ce am putut vedea in cazul modelului X1 Carbon de 14″, aspectul sobru si elegant fiind pastrat si in cazul modelului X1 Extreme. Totusi, exista o serie de diferente la capitolul functionalitate. Astfel, eu personal nu am intalnit in nici un material certificarea MIL-STED 810G, prezenta in cazul modelului de 14″, de unde trag concluzia ca Lenovo ThinkPad X1 Extreme nu este chiar atat de rezistent la intemperii ca acesta.

In al doilea rand, Lenovo ThinkPad X1 Extreme utilizeaza un alt tip de air-flow, aerul rece fiind introdus prin latura inferioara a carcasei, evacuarea avand loc prin latura din spate, prin spatiul dintre balamaua monitorului si sasiu. O alta diferenta fata de X1 Carbon este lipsa cititorului pentru SIM-uri, insa X1 Extreme pluseaza prin compatibilitatea cu Lenovo Active Pen 2. Totusi, nu imi dau seama exact cat de comod este sa utilizezi un astfel de device in cazul unui notebook care nu este echipat cu display rabatabil.

A fost pastrata insa tastatura specifica seriei ThinkPad, cu spatiu generos intre taste si key-caps-uri cu o cursa completa de 1.8mm, precum si legendarul TrackPoint rosu, respectiv touch-pad-ul multi-point cu butoane integrate in partea inferioara si butoanele fizice in partea superioara (click stanga, scroll, click dreapta).

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Lenovo ThinkPad X1 Extreme

  1. Cristian a scris pe:

    Cred că în ultima frază din articol, ai vrut să spui că e un tigru în piele de lup. :-D

Lasa-ne un comentariu: