lab501.ro

Review Lenovo Legion Y520 – Kaby Lake + GTX 1050Ti

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 3 January, 2017.

Handbrake 0.10.2

 
handbrake

 
Fiind vorba despre un procesor nou, am utilizat metodologia completa de testare si am introdus in comparatie 3 notebook-uri care au primit acelasi tratament in ultimul an. Ce trebuie sa retinem de la bun inceput este faptul ca Lenovo Legion Y520 este cel mai accesibil notebook testat astazi, costand o fractiune din pretul unora dintre monstrii inclusi in grafice. De asemenea, avem de-a face cu un sample, deci nu toate programele au fost aduse la zi de catre autori in momentul de fata.

Cu toate acestea, diferenta de frecventa este evidenta inca de la primul test, Lenovo Legion Y520 pozitionandu-se mai aproape de monstrul Lenovo Y910, dotat cu un procesor Intel Core i7 6820HK overclockat, decat de modelul Predator 17, dotat cu procesorul pe care il inlocuieste, adica 6700HQ.

 

Comentarii

5 comentarii la: Review Lenovo Legion Y520 – Kaby Lake + GTX 1050Ti

 1. Lucian a scris pe:

  Aveti in plan si un review la Y720?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Cand va fi disponibil pentru testare, desigur

 3. Mihai a scris pe:

  Excelenta treaba domnilor!!! Uneori nu inteleg de ce mai exista alte site-uri la noi. In perioada asta nu am vazut decat concursuri de masurat **** pe Facebook, in timp ce altii chiar muncesc si ne tin informati. Inca odata, felicitari!

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Multumim pentru aprecieri Mihai! Noi nu vedem problema chiar asa, o piata matura se masoara si in numarul de publicatii prezente pe piata, chiar daca unele se axeaza mai mult pe stiri sau trateaza subiectele mai lejer.

 5. Ionutz a scris pe:

  Sunt cu banii pregatiti, astept sa para pe piata.:)

Lasa-ne un comentariu: