lab501.ro

Review Lenovo Legion Y520 – Kaby Lake + GTX 1050Ti

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 3 January, 2017.


 
Lenovo Legion Y520 este dotat cu acelasi tip de taste pe care le-am intalnit pe Y700, feedback-ul tactil si confortul in utilizare fiind pe gustul meu. Tastatura este iluminata cu rosu si nu avem la dispozitie taste macro. Pe de alta parte, personal nu am utilizat niciodata acest tip de taste pe un notebook, tastatura full fiind mai mult decat suficienta pentru mine.

Touchpad-ul este foarte precis pentru un notebook din aceasta categorie de pret, iar butoanele sunt usor ridicate, pentru a fi delimitate in mod clar de zona tactila. Un alt aspect impresionant este unghiul de rabatare al display-ului, precum si filtrul de praf montat pe capacul inferior (admisia aerului rece se face printr-o singura zona, dispusa pe latura inferioara a notebook-ului). Singurul aspect care nu este pe placul meu este predispozitia plasticului utilizat de a atrage amprentele, motiv pentru care nici fotografiile noastre nu sunt foarte aratoase.

 
constructie-07

constructie-08

constructie-09

constructie-10

constructie-11

constructie-12

constructie-12a

Comentarii

5 comentarii la: Review Lenovo Legion Y520 – Kaby Lake + GTX 1050Ti

 1. Lucian a scris pe:

  Aveti in plan si un review la Y720?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Cand va fi disponibil pentru testare, desigur

 3. Mihai a scris pe:

  Excelenta treaba domnilor!!! Uneori nu inteleg de ce mai exista alte site-uri la noi. In perioada asta nu am vazut decat concursuri de masurat **** pe Facebook, in timp ce altii chiar muncesc si ne tin informati. Inca odata, felicitari!

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Multumim pentru aprecieri Mihai! Noi nu vedem problema chiar asa, o piata matura se masoara si in numarul de publicatii prezente pe piata, chiar daca unele se axeaza mai mult pe stiri sau trateaza subiectele mai lejer.

 5. Ionutz a scris pe:

  Sunt cu banii pregatiti, astept sa para pe piata.:)

Lasa-ne un comentariu: