lab501.ro

Review Lenovo Legion Y520 – Kaby Lake + GTX 1050Ti

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 3 January, 2017.

Constructie si dotari

 
Lenovo Legion Y520 pastreaza liniile de design introduse odata cu Y700/Y900, dar este construit din plastic. Conectorii sunt dispusi pe laterale (USB 3.1 Type C, card reader, 2 x USB 3.0, HDMI pe dreapta, respectiv Audio in, USB 3.0, RJ-45, alimentare si Kensington lock pe stanga), latura din spate fiind dedicata evacuarii aerului cald din carcasa.

Tinand cont ca discutam despre un notebook de gaming, dotat cu o solutie grafica din familia Pascal, grosimea de 18mm este absolut impresionanta si cred ca Lenovo Legion Y520 va fi preferat de multi utilizatori care isi doresc un notebook puternic, subtire si accesibil.

 
constructie-01

constructie-02

constructie-03

constructie-04

constructie-05

constructie-05a

Comentarii

5 comentarii la: Review Lenovo Legion Y520 – Kaby Lake + GTX 1050Ti

 1. Lucian a scris pe:

  Aveti in plan si un review la Y720?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Cand va fi disponibil pentru testare, desigur

 3. Mihai a scris pe:

  Excelenta treaba domnilor!!! Uneori nu inteleg de ce mai exista alte site-uri la noi. In perioada asta nu am vazut decat concursuri de masurat **** pe Facebook, in timp ce altii chiar muncesc si ne tin informati. Inca odata, felicitari!

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Multumim pentru aprecieri Mihai! Noi nu vedem problema chiar asa, o piata matura se masoara si in numarul de publicatii prezente pe piata, chiar daca unele se axeaza mai mult pe stiri sau trateaza subiectele mai lejer.

 5. Ionutz a scris pe:

  Sunt cu banii pregatiti, astept sa para pe piata.:)

Lasa-ne un comentariu: