lab501.ro

Review – HUAWEI MateBook X Pro 2020

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 16 June, 2020.

Teste GPU

 
La capitolul teste GPU, HUAWEI MateBook X Pro 2020 obtine rezultate mai bune decat ZenBook UX434 in 2 teste din 4, cele doua modele oferind practic performante similare. Dupa cum stiti, nu testam performanta in jocuri in cazul ultra-portabilelor, acestea fiind gandite, cel putin din punctul meu de vedere, pentru alt tip de utilizare.

Totusi, Nvidia GeForce MX250 poate oferi o experienta placuta in anumite jocuri, cu setari reduse de calitate, putand rula fara probleme Path of Exile, Diablo 3 sau League of Legends. Pentru cei care vor mai multe detalii, am testat performanta acestei solutii grafice intr-un ultra-portabil aici.
 

Comentarii

3 comentarii la: Review – HUAWEI MateBook X Pro 2020

 1. Liviu a scris pe:

  Daca l-ar face de 15/16″ si mai ieftin as uita ca e chinezarie si as cumpara si eu unul . Fain review – am citit cu placere . Interesant raport 3:2 , dar parca merge si 16:10

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Ai MateBook D15 de 15: mai ieftin daca asta te intereseaza.

  Ideea cu 3:2 este formatul pe care il ai in cazul laptop-urilor foarte mici, de 13″. Practic, este mai mic decat majoritatea notebook-urilor de 13″ per total, dar ai spatiu suficient de lucru (ecran / tastatura). E o combinatie interesanta.

 3. Marius V a scris pe:

  Un laptop foarte atractiv, arata foarte bine, am matebook 13 prima varianta si sunt foarte multumit, ma gandesc sa trec pe acesta :)

Lasa-ne un comentariu: