lab501.ro

Review – HUAWEI MateBook X Pro 2020

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 16 June, 2020.

Sub capota

 
Interiorul lui HUAWEI MateBook X Pro 2020 este cu adevarat impresionant, acesta fiind impartit intre acumulatorul care ocupa mai bine de jumatate din carcasa, flancat de doua difuzoare si sistemul de racire masiv, flancat de inca doua difuzoare.

Acesta este alcatuit dintr-o placa de aluminiu, 3 heatpipe-uri de cupru de 8mm, un ventilator centrifugal si doua radiatoare pozitionate inspre latura din spate, acoperind atat solutia grafica si procesorul, cat si memoria RAM si SSD-ul NVMe. Aerul rece este introdus in carcasa prin partea stanga a laturii din spate, fiind evacuat prin partea dreapta, dupa ce trece peste heatpipe-uri si prin radiatorul montat in dreptul ventilatorului.
 

Comentarii

3 comentarii la: Review – HUAWEI MateBook X Pro 2020

 1. Liviu a scris pe:

  Daca l-ar face de 15/16″ si mai ieftin as uita ca e chinezarie si as cumpara si eu unul . Fain review – am citit cu placere . Interesant raport 3:2 , dar parca merge si 16:10

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Ai MateBook D15 de 15: mai ieftin daca asta te intereseaza.

  Ideea cu 3:2 este formatul pe care il ai in cazul laptop-urilor foarte mici, de 13″. Practic, este mai mic decat majoritatea notebook-urilor de 13″ per total, dar ai spatiu suficient de lucru (ecran / tastatura). E o combinatie interesanta.

 3. Marius V a scris pe:

  Un laptop foarte atractiv, arata foarte bine, am matebook 13 prima varianta si sunt foarte multumit, ma gandesc sa trec pe acesta :)

Lasa-ne un comentariu: