lab501.ro

Review – Clevo P775TM1-G – Dream Machines RX2080-17EU18

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 19 February, 2019.

Constructie si dotari

 
Personal ma incadrez la categoria power user, manuitor de desktop-uri de mare putere in viata de zi cu zi, insa utilizator al unui ultraportabil de 13″ in deplasari. Am facut aceasta alegere deoarece am nevoie de un notebook mic si usor, pe care sa pot raspunde la e-mail-uri, sa pot redacta un articol sau edita cateva imagini in Photoshop. Deoarece la birou utilizez un desktop, nu am nevoie de un notebook din cale afara de puternic.

Ei bine, Clevo P775TM1-G este exact opusul notebook-ului pe care il utilizez eu, fiind gandit pentru cei care se bazeaza exclusiv pe el pentru lucru, adica inlocuind complet desktop-ul. Nu trebuie privit ca un notebook, ci ca un desktop replacement, adica o masinarie de mari dimensiuni, care ofera o putere de calcul foarte ridicata si care poate fi transportata la nevoie, mai usor decat un desktop.

Pentru ca nu este prima data cand prezentam aceasta platforma in paginile noastre, nu voi intra in detalii, insa nu pot sa nu remarc abordarea celor de la Clevo, diametral opusa fata de ceea ce am vazut in cazul celorlalte notebook-uri dotate cu placi grafice RTX testate pana acum.

Daca in cazul acestora accentul este pus pe reducerea grosimii sau a greutatii, chiar si in cazul modelului Legion Y740 de 17″, Clevo P775TM1-G are o abordare cu totul diferita, emanand forta prin fiecare por. Acesta nu este un ultra portabil. Acesta nu este nici macar un notebook in sensul clasic al cuvantului. Acesta este un desktop replacement monstruos, care masoara 418 x 295.3 x 40.9 mm si cantareste 3.9Kg. Daca vreti, acesta nu este laptop-ul lui Chuck Norris, acesta este laptop-ul pe care il folosea tatal lui Chuck Norris !

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: