lab501.ro

Review – Clevo P775TM1-G – Dream Machines RX2080-17EU18

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 19 February, 2019.

Concluzii

 
Am testat in sfarsit un RTX 2080 full power si am facut-o pe un notebook pe masura, in care accentul este pus pur si simplu pe obtinerea unui nivel cat mai ridicat de performanta. Portabilitatea, autonomia, nivelul de zgomot, acestea sunt concepte care sigur nu au intrat in constructia lui Clevo P775TM1-G, producatorul avand un scop destul de clar – obtinerea unui maxim de performanta de la componentele utilizate, fara ca acestea sa intre in throttle, fara ca forma sau greutatea sa afecteze in orice fel aceasta performanta.

Iar la acest capitol, abordarea celor de la Clevo este una cat se poate de inspirata, Clevo P775TM1-G fiind cel mai puternic notebook testat de noi pana acum, din orice punct de vedere, asta in conditiile in care discutam despre un notebook configurabil, in cazul caruia noi am testat un model accesibil. Practic, in momentul in care achizitionati un Clevo P775TM1-G, puteti alege dintre 3 modele de procesoare, 3 placi video, intre 8 si 64 GB RAM, intre 1 si 4 unitati de stocare cu o capacitate maxima totala de 8TB, cu sau fara licenta pentru sistemul de operare, toate aceste optiuni fiind disponibile pe site-ul celor de la TekAdvice, pentru preturi cuprinse intre 8699 RON si 24669 RON.

La final, ceea ce spuneam despre Clevo P775DM3-G este la fel de valabil si in ziua de azi, pentru Clevo P775TM1-G.

“Acesta va fi companionul ideal daca va ocupati cu editare foto/video, randari 3D, aplicatii CAD si alte aplicatii care chiar au nevoie de putere de procesare si acelasi lucru este valabil si daca sunteti un entuziast care doreste cea mai ridicata performanta. […] Display-ul este optim ales pentru un astfel de notebook, din punctul meu de vedere, solutiile audio, enthernet si WiFi sunt demne de orice desktop de gaming, iar la capitolul conectica nu ne va lipsi nimic. […]

In concluzie, lucrurile sunt destul de simple. Daca sunteti un profesionist care are nevoie de performanta unui desktop in deplasare, sau un entuziast care nu vrea sa faca nici un compromis la capitolul putere de calcul, atunci 14099 RON nu este o suma care sa va sperie, iar in primul caz investitia se va amortiza destul de repede. Daca sunteti in cautarea unui ultra-portabil comod de carat, atunci inseamna ca nu ati citit review-ul care trebuie.”

Si as mai adauga ceva, mai precis faptul ca exact un astfel de notebook, din categoria desktop replacement, poate pune cu adevarat in valoare o placa grafica high-end in momentul de fata. In cazul notebook-urilor thin & light, cred ca RTX 2060 este o solutie mult mai indicata, motiv pentru care vom si testa asa ceva in viitorul nu foarte indepartat.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: