lab501.ro

Review – ASUS ROG Strix SCAR 17 X3D – AMD Ryzen 9 7945HX3D

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 22 August, 2023.

Concluzii

 
AMD s-a transformat complet in ultima decada, devenind lider de piata in mai multe segmente, atat prin performanta sau eficienta, cat si prin constanta de care au dat dovada in momentul in care discutam despre introducerea tehnologiilor noi pe piata. In ultimul an am primit de la ei o noua generatie de procesoare desktop, bazata pe un nou socket si memorie DDR5, alcatuita din procesoare puternice, procesoare cu o eficienta ridicata si nu in ultimul rand procesoare echipate cu tehnologie 3D V-Cache.

Tot in ultimul an am primit si o noua generatie de placi grafice, dar si doua generatii de procesoare pentru notebook-uri, iar acum oferta este completa, AMD introducand primul procesor mobile cu tehnologie 3D V-Cache de pe piata. Iar faptul ca acesta este cel mai performant procesor de gaming de pe notebook-uri nu ar trebui sa mire pe nimeni, in fond 7945HX a venit de asemenea cu performante impresionante, nu cu mult timp in urma.

Desigur, ramane de vazut la ce pret va fi comercializat ASUS ROG Strix SCAR 17 X3D in tara noastra, in conditiile in care in momentul de fata, modelul ASUS ROG Strix SCAR 17 G733PY este comercializat pentru 18499 RON. In fond, singurul lucru care difera intre cele doua este procesorul, drept urmare vom vedea exact ce cost in plus aduce tehnologia X3D in momentul de fata. Personal nu cred ca vom discuta despre o diferenta considerabila, dar asta ramane de vazut.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: