lab501.ro

Review – Allview AllBook i

Scris de: , in categoria: Notebook, in 18 March, 2021.

Allview AllBook i

 
Allview este un brand binecunoscut cititorilor NEXT LAB501. In fond, in peste 9 ani de cand le testam produsele, v-am povestit despre 48 de produse Allview si am organizat nu mai putin de 8 concursuri impreuna cu ei. Cunoscuta ca un producator de smartphone-uri si tablete accesibile, compania brasoveana si-a extins activitatea si in alte directii, de la smartphone-uri high-end, smart watch-uri si dispozitive smart home si pana la smart TV-uri sau notebook-uri. Noi v-am povestit pana acum despre telefoane si tablete Allview, ba chiar am testat si doua ceasuri de la ei.

In rest, televizoare si dispozitive smart home nu prea testam, asa ca in 2021, in anul in care multi dintre noi lucreaza sau participa la cursuri de acasa, era si firesc sa testam un… notebook Allview. Pentru ca anul trecut pana si piata notebook-urilor a luat-o razna la un moment dat si pentru ca unii dintre noi nu au nevoie neaparat de un monstru capabil sa faca fata celor mai pretentioase jocuri si nici de un ultraportabil miniaturizat la sange, ne-am gandit ca un notebook ceva mai accesibil poate fi util pentru un numar ridicat de cititori.

Allview AllBook i este un astfel de notebook, potrivit pentru scoala online, pentru conferinte Zoom sau Google Meet, pentru Netflix, lucrul cu suite Office sau cateva corectii foto rapide. Cu alte cuvinte, un notebook accesibil, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici, fara dotari care sa creasca pretul prea mult, dar oferind in acelasi timp functionalitatea de care avem nevoie.
 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Allview AllBook i

 1. Felix a scris pe:

  Toti cei 8GB RAM sunt lipiti pe placa de baza sau 4GB sunt lipiti iar 4GB sunt sub forma unei placute intr-un slot – permitand astfel upgradarea (cu pierderea dual channelului). Nu-mi dau seama din poza foarte bine, pentru ca sunt pozitionate sub heat sinkul care acopera si procesorul.

  Multumesc.

 2. Florin a scris pe:

  Salut,

  Care sunt exact specificațiile încărcătorului? Are firul prea scurt si vreau să-l înlocuiesc cu ceva normal.

  Mulțumesc!

Lasa-ne un comentariu: