lab501.ro

Preview – Intel Core i9 12900HK

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 7 January, 2022.

Concluzii

 
Dragii monstrului, singura concluzie pe care o pot trage este ca anul 2022 va fi extrem de palpitant din punct de vedere al lansarilor de procesoare, indiferent daca discutam despre segmentul desktop sau despre notebook-uri. Cei de la Intel au ridicat stacheta performantei procesoarelor mobile in momentul lansarii celei de-a 11-a generatii Intel Core, iar prin lansarea generatiei a 12-a manusa a fost clar aruncata, Intel Core i9 12900HK oferind o performanta absolut impresionanta.

Stiu, poate nici voua nu va vine sa credeti, dar anul acesta se implinesc 5 ani de la lansarea procesoarelor AMD Ryzen Threadripper, o miscare prin care cei de la AMD au revolutionat pur si simplu piata desktop-urilor, aducand un numar urias de nuclee, pentru acel moment, in PC-urile consumatorilor casnici.

Ei bine, nici 5 ani mai tarziu, cei de la Intel reusesc sa lanseze un procesor mobile care ofera o performanta comparabila, incepand anul in forta si ridicand inca o data stacheta in segmentul notebook-urilor. Asa cum stiti, cei de la AMD au anuntat deja seria AMD Ryzen 6000, drept urmare 2022 se anunta a fi un an marcat de concurenta acerba intre cei doi titani ai industriei, indiferent de segment!

Si judecand dupa performanta demonstrata de Intel Core i9 12900HK in testele noastre, vom avea parte de performante absolut impresionante in segmentul notebook-urilor anul acesta!

 

Comentarii

4 comentarii la: Preview – Intel Core i9 12900HK

 1. Andrei Tudor a scris pe:

  La multi ani! Multumim pentru acest preview de inceput de an! Sunt perfect de acord cu Monstru, o sa avem un an incendiar pe piata procesoarelor.

 2. lexx1191 a scris pe:

  what kind of cooling was it?

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Lexx – high end vapour chamber laptop

 4. hahaha a scris pe:

  What’s the sustained power consumption while you are testing 12900HK on Cinebench on both(connected and not connected to the power)?

Lasa-ne un comentariu: