lab501.ro

Maguay MyWay V1503i Review

Scris de: , in categoria: Notebook, in 29 May, 2014.

Metodologie

 

Metodologia noastra se transpune intr-un mod de apreciere mult mai critic decat ceea ce puteti gasi de obicei pe vastul www, pentru ca frumos, elegant si usor nu sunt atribute suficiente pentru ca un produs sa se bucure de aprecierea noastra. Prin urmare, nu va speriati daca veti gasi multe nemultumiri si obiectii din partea noastra, treaba noastra fiind aceea de a va oferi voua toate informatiile necesare, reale, din practica, precum si de a oferi producatorilor un feedback in urma caruia sa isi poata imbunatati produsele. Din acest motiv, vom analiza la sange toate aspectele functionarii practice ale dispozitivelor pe care le testam, si vom acorda atentie tuturor detaliilor care de obicei nu sunt incluse in astfel de teste.

Ca regula generala, vom testa toate produsele pe cat posibil exact asa cum ne sunt furnizate de producator. Motivatia este destul de simpla: vrem sa descriem experienta de utilizare cat mai fidel posibil si sa efectuam testele astfel incat sa nu existe diferente majore intre rezultatele obtinute de noi si cele pe care le poate obtine orice utilizator care a cumparat produsul testat.
De asemenea, ne vom concentra asupra unei baterii de teste compusa atat din teste sintetice, al caror scop este comparatia cat mai precisa intre produse, cat si teste realizate folosind aplicatii reale, pentru ca sa fim seriosi, nimeni nu foloseste un notebook pentru PCMark. Ne vom concentra asupra performantelor procesorului, memoriei RAM, stocarii si placii grafice, pentru ca aceste performante insumate ne ofera o buna imagine asupra performantei generale a sistemului testat.

De asemenea, vom testa atat calitatea ecranului, incalzirea carcasei in diverse puncte precum si nivelul de zgomot maxim atins in timpul functionarii daca este cazul. Nu in ultimul rand, vom testa autonomia folosind atat o aplicatie sintetica performanta (PowerMark), cat si doua scenarii reale de utilizare. Vom completa aceste teste cu aprecierile noastre personale, pentru ca in cazul portabilelor acest aspect are o importanta majora.

Evident, intotdeauna vom actualiza sistemul de operare, precum si toate programele folosite in cadrul testarii, la fel cum facem si in cadrul testelor componentelor hardware.

 AplicatieVersiune
Teste CPUSuperPI1.5
wPrime1.5
PhotoshopCS6
IrfanView4.33
x264HD5.0
CinebenchR11.5
PCMark 71.0.4
Handbrake0.9.9
Teste RAMAIDA Cache and Memory3.2
PiFast4.1 (hexus batch)
7zip9.20
WinRAR4.20
Teste SSD/HDDHD Tune Pro5.0.1
ATTO Bench3.2
Crystal Disk Mark3.0.2
Teste GPU3DMark Vantage1.0.1
FarCry 21.0.1
Diablo 31.0
Teste temperaturaRealTemp3.7
Teste autonomiePowerMark1.0

Comentarii

2 comentarii la: Maguay MyWay V1503i Review

  1. Claudiu a scris pe:

    La o privire scurta pe emag,evomag,etc…gasesti solutii cu CPU I3 la 1600-1700 lei de la brand-uri consacrate.Asta mai mult de 800-900 lei nu ar trebui sa coste.Faptul ca are 8Gb./ram este o gluma proasta si inutila,un carlig de agatat naivii.

  2. Andrei80 a scris pe:

    Asus, Acer si Toshiba au pret de ~1549 pentru variantele cu acest hardware. Nu as da peste 1350-1400 pe o varianta romaneasca, cu nume obscur. Si poate nici atat. 1700 costa ceva cu renume, cu procesor i3 si/sau cu placa video dedicata.

Lasa-ne un comentariu: