lab501.ro

Apple MacBook Pro 15,4″

Scris de: , in categoria: Notebook, in 21 November, 2011.

Unboxing

Cei de la Apple, constienti de impactul pe care il are designul si ‘prima impresie’ au fost printre primii care au pus un accent destul de mare pe modalitatea in care este impachetat si livrat un produs Apple catre clienti. Astfel, intr-o cutie mare, alba, doar cu imaginea produsului pe ambele parti, am gasit un MacBook Pro de 15,4 inci, intr-o folie transparenta. Sub MacBook am gasit celelalte accesorii, incarcatorul, si o mapa cu un manual despre MacBook denumit “Everything Mac” si inca o mapa mai mica denumita “Everything else” in care gasim informatiile despre garantie si DVD-urile cu sistemul de operare. In partea dreapta, intr-o cutie alba, gasim cablul de alimentare pentru acumulator.

Mici detalii, cum ar fi materialul de protectie al laptopului, din partea superioara a cutiei si modalitatea foarte simpla si intuitiva de a-i explora continutul, modul in care fiecare componenta poate fi scoasa usor, separa Apple de restul producatorilor.

Comentarii

Un comentariu la: Apple MacBook Pro 15,4″

  1. Sorin a scris pe:

    Concluzia este cat se poate de simpla: banii SUNT o problema !!! si deci oricat de mult mi-ar place MacBook Pro, este departe de posibilitatile financiare ale multora. Pe de alta parte, cei care totusi au aceasta fericita sansa (!) ar trebui ca aceasta minunatie sa fie intr-adevar dupa cum se spune: foarte rapida, si nu stiu daca si in realitate este chiar asa. Adica pentru bani, si nu putini, astept totusi performante. Sau e doar un moft ?

Lasa-ne un comentariu: