lab501.ro

Apple MacBook Pro 15,4″

Scris de: , in categoria: Notebook, in 21 November, 2011.

Aerul din categoria notebook-urilor premium este destul de rarefiat si nu foarte variat. Discutam despre cateva modele ce depasesc pragul de 7000 de RON, si care sunt in momentul actual maximul de performanta de care este capabila tehnologia mobila a anului 2011. Veti vedea pe site testate o serie de modele din aceasta categorie iar primul laptop despre care vom discuta este Apple Macbook Pro, mai exact varianta cu ecranul de 15.4 inch.

Nu va fi un review cu o structura similara celorlalte deoarece nu vom putea rula benchmark-uri pe OS X si nici nu dorim sa instalam Windows 7, la fel cum nu dorim sa instalam diferite ROM-uri pe smartphone-uri cu Android sau sa testam orice alt dispozitiv cu alt software decat a fost acesta gandit si livrat de catre producator. Testele nu ar mai fi concludente si ar introduce inca o variabila pe langa subiectivismul inerent al reviewerului.

Astfel, in continuare vor urma cateva poze cu produsul, observatii referitoare la specificatii, design si conectivitate cat si un review al sistemului de operare Mac OS X Lion.

Totusi, inainte de a trece mai departe am sa mentionez configuratia modelului de MacBook Pro despre vom vorbi in continuare: ecran cu panel TN calibrat din fabrica, LED Backlit de 15,4” si rezolutie de 1440×900, procesor Intel Core i7 @ 2000 MHz, 4GB DDR3 @ 1333 MHz, HDD 500GB @ 5400 rpm, placa video AMD Radeon HD 6490M cu 256MB RAM si baterie Li-Polymer care tine pana la 7 ore. Din punct de vedere a conectivitatii Mac-ul beneficiaza de Wi-Fi a/b/g/n si Bluetooth 2.1 + EDR.

Comentarii

Un comentariu la: Apple MacBook Pro 15,4″

  1. Sorin a scris pe:

    Concluzia este cat se poate de simpla: banii SUNT o problema !!! si deci oricat de mult mi-ar place MacBook Pro, este departe de posibilitatile financiare ale multora. Pe de alta parte, cei care totusi au aceasta fericita sansa (!) ar trebui ca aceasta minunatie sa fie intr-adevar dupa cum se spune: foarte rapida, si nu stiu daca si in realitate este chiar asa. Adica pentru bani, si nu putini, astept totusi performante. Sau e doar un moft ?

Lasa-ne un comentariu: