lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Watch6 & Watch6 Classic

Scris de: , in categoria: Gadget, in 24 August, 2023.

Concluzii

 

Versiunile testate de noi, fara eSIM, sunt comercializate pentru 1749 RON (Samsung Galaxy Watch6 44mm), respectiv 2249 RON (Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm). Cele doua modele aduc imbunatatiri clare fata de generatiile anterioare, cadranul ceasului fiind mai subtire ca niciodata si implicit suprafata display-ului fiind mai mare, in conditiile pastrarii dimensiunilor exterioare. De asemenea, avem un chipset nou, un acumulator de o capacitate semnificativ mai ridicata, functii noi, precum si integrare avansata cu dispozitivele Galaxy, in special pe partea de control a camerei.

Desigur, discutam despre ceasuri ticsite de functii, drept urmare autonomia este in continuare destul de limitata prin comparatie cu modelele dedicate activitatilor sportive. Ce-i drept, fata de generatiile anterioare avem de-a face cu o autonomie imbunatatita, ceasurile putand rezista pana la 2 zile departe de priza in conditiile unei activitati intense, fata de o zi in cazul modelului Watch5. Chiar si asa insa, cred ca in curand Samsung ar trebui sa abordeze si segmentul ceasurilor care ofera 2 saptamani autonomie.

Pentru ca este destul de clar ce ofera in segmentul companionilor digitali, Samsung Galaxy Watch6 si Samsung Galaxy Watch6 Classic fiind mai elegante, mai performante si mai usor de utilizat ca oricand, insa o buna parte din utilizatori isi doresc si un dispozitiv poate mai putin inteligent, dar care sa fie incarcat doar de 2-3 ori pe luna. Cine stie, poate in curand vom vedea asa ceva si de la Samsung.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: