lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Watch6 & Watch6 Classic

Scris de: , in categoria: Gadget, in 24 August, 2023.

Meniu

 
Samsung Galaxy Watch6 si Samsung Galaxy Watch6 Classic ruleaza Google WearOS 4.0, impreuna cu interfata One UI5 Watch, meniul fiind foarte prietenos si usor de invatat. Astfel, prin swipe sus-jos se deschide un meniu din care putem face diferite modificari legate de setari, aprinderea lanternei, sunet etc. Prin swipe jos-sus se va deschide meniul aplicatiilor instalate pe ceas, configurate in forma de fagure, prin care putem jongla cu ajutorul meniului circular al ceasului. Prin swipe dreapta-stanga regasim widget-urile, cum ar fi activitatea zilnica, antrenamente, somn, etc. Iar prin swipe stanga-dreapta ne va afisa eranul notificarilor primite de la aplicatiile carora le-am acordat permisiunea.

Ceasul se conecteaza la telefon cu ajutorul aplicatiei Galaxy Wearable, din care putem schimba fetele ceasului, putem personaliza orice aspect necesar pentru a ne face utilizarea cat mai facila si adaptata stilului personal. In aplicatia dedicata Samung Health primim detalii legate de calitatea somnului, activitatile zilnice, compozitie corporala si alte widget-uri pe care le putem personaliza dupa bunul plac. De asemenea, in aplicatie beneficiem de sute de tipuri de antrenamente sau activitati sportive, asemenea unui antrenor personal la purtator.

Samsung Health Monitor este integrat acum direct in Samsung Health, aici fiind prezente functiile de monitorizare pentru puls, stres, compozitie corporala, ciclu menstrual, concentratia de oxigen din sange, EKG sau tensiune arteriala. Asa cum mentionam de fiecare data, chiar daca aceste dotari pot fi folositoare pentru o situatie generala a sanatatii, ceasurile nu trebuiesc folosite pe post de dispozitive medicale. Nu in ultimul rand, aceste doua masuratori sunt interzise persoanelor care au montate dispozitive medicale de tip stent, respectiv femeilor insarcinate.

Personal consider salutara introducerea functiei Water lock, aceasta putand fi activata din meniul de setari al ceasului, fiind dezactivata prin apasarea lunga a butonului principal. In momentul in care activam aceasta functie ceasul va afisa cadranul principal, insa functia touch este dezactivata, eliminand astfel posibilitatea de atingeri accidentale in apa. Nu in ultimul rand, in momentul in care dezactivam aceasta functie, ceasul trece automat si prin ciclul de indepartare a apei din difuzor.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: