lab501.ro

Review – Samsung Galaxy Watch6 & Watch6 Classic

Scris de: , in categoria: Gadget, in 24 August, 2023.

Prezentare

 
Ambalajul este clasic, fiecare model fiind livrat intr-o cutie alba, dreptunghiulara, in care gasim gasim ceasul, incarcatorul wireless, manualul de instructiuni si certificatul de garantie.

Samsung Galaxy Watch6 este disponibil in doua variante, cu sau fara eSIM, respectiv doua dimensiuni, mai precis 40 si 44mm. Fiecare varianta este disponibila atat in varianta Graphite, cat si in varianta Gold. Similar, Samsung Galaxy Watch6 Classic poate fi echipat cu eSIM sau nu, fiind disponibil in doua dimensiuni (43 si 47mm), in culorile Graphite si Silver.

Samsung Galaxy Watch6 este construit din aluminiu, cantarind doar 33.3g, spatele fiind acoperit de ceramica, in timp ce display-ul este protejat de sticla de safir. Samsung Galaxy Watch6 Classic este ceva mai greu (59g), datorita cadranului din otel inoxidabil, spatele si display-ul fiind protejate de aceleasi materiale ca si in cazul fratelui mai mic.

Noi am primit la teste versiunile Samsung Galaxy Watch6 44mm Graphite, respectiv Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm Silver, fara eSIM, drept urmare in acest articol ne vom concentra asupra lor. Dincolo de dimensiuni si materialul sasiului, cele doua sunt diferentiate si prin materialul din care este construita cureaua, Samsung Galaxy Watch6 fiind livrat impreuna cu o curea din silicon, in timp ce Samsung Galaxy Watch6 Classic este insotit de o curea de piele, ambele avand un sistem de prindere simplu si solid.

Din punct de vedere functional cele doua ceasuri sunt identice, ambele fiind echipate cu doua butoane plate pentru control pozitionate in dreapta ceasului, in timp ce partea din spate a ceasului adaposteste toti senzorii de monitorizare, puls, SpO2, EKG, tensiune arteriala s.a.m.d. Desigur, ecranul tactil va prelua majoritatea actiunilor de navigare prin meniuri, Sasmung implementand si o metoda rapida de glisare circulara cu degetul de-a lungul circumferintei cadranului in cazul modelului Watch6, in timp ce Watch 6 Classic beneficiaza de … clasicul cadran rotativ.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: