lab501.ro

Review – Samsung Galaxy SmartTag2

Scris de: , in categoria: Gadget, in 7 November, 2023.

Concluzii

 
Fata de modelele anterioare, Samsung Galaxy SmartTag2 aduce o forma noua, ceva mai ergonomica din punctul meu de vedere, ultimele standarde de conectivitate, o autonomie imbunatatita simtitor, functia Lost Mode, precum si rezistenta ridicata la intemperii, pretul de comercializare in momentul lansarii ramanand aproximativ acelasi.

O alta noutate pe care am descoperit-o recent in aplicatie este posibilitatea de a lega SmartTag2 la Smart Things PetCare, pentru a inregistra istoricul plimbarilor alaturi de animalul de companie preferat, dar si functiile Unknown tag alerts / Search for unknown tags near you, cu ajutorul carora putem afla daca cineva ne urmareste folosind un tag ascuns printre bunurile noastre.

Asa cum mentionam si in introducere, categoria smart tag-urilor nu atata spiritele pasionatilor asa cum o fac telefoanele, de exemplu, in fond avem de-a face cu niste dispozitive foarte simple, care au un rol foarte simplu. Totusi, odata ce te-ai obisnuit sa le folosesti le vei privi cu alti ochi, pentru ca ofera o multitudine de moduri de utilizare, prin care ne pot usura viata simtitor.

De exemplu, noi le utilizam pentru a monitoriza bagajele de cala pe parcursul calatoriilor noastre si va pot spune din proprie experienta ca este foarte relaxant sa vezi ca bagajul a ajuns in aeroport odata cu tine, cand se apropie de tine si cand ar trebui sa te indrepti spre banda de bagaje pentru a-l ridica.

Aceasta este insa doar una dintre posibilele utilizari, Samsung Galaxy SmartTag2 fiind util intr-o multitudine de situatii, de la localizarea animalului de companie sau a copiilor si pana la gasirea cheilor, sau, de ce nu, a masinii intr-o parcare publica de mari dimensiuni.

Practic, daca te-ai aflat macar odata in situatia in care nu ai putut gasi un obiect important, ai pierdut catelul in parc sau ti-ai pierdut cheile, de exemplu, atunci Samsung Galaxy SmartTag2 s-ar putea sa fie exact ce ai nevoie pentru o viata lipsita de griji din acest punct de vedere. Si asa cum spuneam, exista mai multe oferte in momentul de fata, insa cel mai bun pret l-am gasit la cei de la evoMAG, care au ambele variante in stoc (alb sau negru), la un pret de 119 RON.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: