lab501.ro

Review – Samsung Galaxy SmartTag2

Scris de: , in categoria: Gadget, in 7 November, 2023.

Software

 
Pentru a utiliza Samsung Galaxy SmartTag2, avem nevoie de aplicatia Samsung Smart Things, din care vom instala aplicatia Smart Things Find. Cu ajutorul acesteia, putem vedea oricand unde este SmartTag-ul, in doua moduri. Daca suntem in aceeasi zona cu el (in casa, in curte, in aceeasi zona din aeroport), telefonul nostru se va conecta prin BLE sau UWB la SmartTag, iar noi vom putea activa functiile Search Nearby si Compass View, pentru a-l il identifica pe harta, ba chiar vom putea sa pornim alarma sonora in cazul in care suntem langa el si nu il vedem.

Cea mai interesanta functie insa este data de faptul ca nu avem neaparata nevoie de o conexiune directa. Astfel, odata adaugat in aplicatia ta SmartThings, acesta se foloseste de alte dispozitive Samsung cu aceasta aplicatie instalata pentru localizare. Cu alte cuvinte, chiar si in cazul in care noi suntem in Bucuresti, de exemplu, iar bagajul este in Kuala Lumpur, SmartTag-ul va fi vazut de alte telefoane sau tablete Galaxy din zona, iar noi vom avea acces la locatia sa. Iar in cazul in care l-am pierdut, putem activa Lost Mode, in care SmartTag-ul transmite dispozitivelor din proximitate datele noastre de contact, gretie tehnologiei NFC.

Nu in ultimul rand, daca avem SmartTag-ul langa noi (de exemplu in geanta, sau atasat de chei), dar nu gasim smartphone-ul, putem apasa pe buton pentru a gasi telefonul prin emiterea unui semnal sonor de pe acesta. De asemenea, daca avem si alte dispozitive compatibile inregistrate in aplicatia Smart Things (aer conditionat, lumina inteligenta, aspirator, etc), acestea pot fi pornite cu ajutorul Samsung Galaxy SmartTag2.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: