lab501.ro

Review – Samsung Galaxy SmartTag2

Scris de: , in categoria: Gadget, in 7 November, 2023.

Prezentare

 
Masurand 28.8 x 52.44 x 8.0mm si cantarind 13.75g, Samsung Galaxy SmartTag2 poate fi purtat cu usurinta pe post de breloc, poate fi atasat de zgarda animalului de companie sau poate fi pur si simplu purtat in geanta, rucsac sau bagajul de cala. Dimensiunile sunt reduse, asa ca vom uita cu siguranta ca este acolo, asta nu inseamna insa ca nu se va achita de sarcina pentru care l-am achizitionat.

Fata de prima generatie SmartTag / SmartTag+, Samsung Galaxy SmartTag2 are o forma alungita, aproape jumatate din suprafata fiind ocupata de o fanta rotunda, care poate fi atasata unui breloc. In aceasta fanta gasim si orificiul in care trebuie sa inseram pin-ul pentru a avea acces la tavita bateriei. Pe partea din fata, sub denumirea produsului, este pozitionat un buton ascuns, cu ajutorul caruia putem gasi telefonul sau putem avea acces la diverse alte functii (controlul altor dispozitive Samsung compatibile, cum ar fi aer conditionat sau prize inteligente).

Pe latura din spate gasim o fanta in spatele careia este dispus difuzorul, acesta emitand un sunet de intensitate ridicata (peste 100 dB), pe care il putem folosi in momentul in care suntem in aceeasi zona cu smart tag-ul si vrem sa il gasim cu usurinta.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: