lab501.ro

Review – GoPro Fusion

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 29 March, 2018.

Constructie si design

 
Deoarece incorporeaza doi senzori, doua lentile si un acumulator de dimensiuni generoase, GoPro Fusion depaseste lejer HERO 6 Black din punct de vedere al dimensiunilor (74 x 74 x 30 mm). Pe latura din fata gasim una dintre lentile, display-ul, butonul care declanseaza filmarea precum si led-ul de stare.

Pe latura opusa gasim ce-a de-a doua lentila, difuzorul camerei, un al doilea led de stare si unul dintre microfoane, celelalte microfoane, 3 la numar, fiind pozitionate pe latura superioara a camerei. Latura din dreapta a camerei adaposteste lacasul acumulatorului si cele doua slot-uri pentru carduri, in timp ce, pe latura din stanga gasim butonul On/Off – Mode, respectiv lacasul conectorului USB Type-C.

Pe latura inferioara este pozitionata prinderea tip GoPro, aceasta fiind detasabila. Un aspect interesant in cazul lui GoPro Fusion – prinderea este construita din metal. Un alt aspect interesant, mai putin placut pentru o camera de actiune, este recomandarea producatorului de a nu stoca niciodata camera sprijinita de laturile dotate cu lentile…
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: