lab501.ro

Review – Creative Sound BlasterX G5

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 12 April, 2017.

Software

 

Dupa instalarea driverelor avem acces la panoul de control BlasterX Pro in care gasim o multitudine de optiuni, printre care:

 • Egalizator cu 11 canale si 10 preset-uri
 • Profile unde putem alege unul dintre preset-urile deja stabilite sau ne putem crea propria noastra combinatie de efecte
 • Voice F/X cu care ne putem modula vocea, facand-o sa sune in fel si chip
 • Scout Mode, mareste distanta de la care putem auzi apropierea inamicilor
 • Acoustic Engine, unde putem ajusta gradul de spatialitate al sunetului (Surround), nivelul de Bass, Crystalizer (imbunatateste calitatea sunetului), Smart Volume si Dialog Plus (mareste claritatea dialogului din filme)
 • Advanced Settings unde putem regla in amanunt volumul si balansul fiecarei surse, toate pentru a obtine exact mix-ul potrivit

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – Creative Sound BlasterX G5

 1. Cristian Florescu a scris pe:

  Matei , de ce nu ai conectat boxele de podea direct pe iesirea de casti cu amplificare ?
  De ce mai ar mai fi nevoie de amplificator separat ( doar daca vrei sa vibreze geamurile ?

 2. matose Post author a scris pe:

  Iesirea de casti este pentru a amplifica…. casti. Acestea au alta impedanta si sensibilitate fata de niste boxe de podea. Conectate direct boxele s-ar auzi foarte incet, fiind posibil de asemenea ca amplificatorul de casti sa se arda din cauza impedantei prea mici (castile au in mod uzual 16-32 ohmi in timp ce boxele coboara pana la 4 ohmi).

 3. Andrei a scris pe:

  bun,acum intrebarea simpla si precisa este: ajuta cu ceva jucaria asta daca eu de exemplu detin un home-cinema 7.1 Jbl seria Es+ un receiver yamaha rx v673 toate legate de un laptop cu iesire optica prin jack’ul lui? la muzica ma refer mai precis pentru ca in filme iesirea hdmi ofera suficient randament in filme.

Lasa-ne un comentariu: